www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Pranger: Črna lista

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Pranger
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Pioneer 3112
Član
Član

Pridružen-a: Ned 24 Jan 2010 17:02
Aktiv.: 0.11
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 13, 2010 4:35 pm    Naslov sporočila:  Pranger: Črna lista Odgovori s citatom

Na črno listo dam uporabnika borber , zato ,ker sem imel pri njemu , na servisu Sony str de 695 . Uporabnik borber , mi zaračuna ceno 20 eur popravil mi ni pa nič , češ ,da je vse vredu . Ko sem receiver odnesel na a tron , so ugotovili ,da je fuč pocesor in so ga zamenjali. Torej uporabnik borber me je obral za ceno 20 eur popravil pa ni čisto nič Tukaj je link do problema http://www.elektronik.si/phpBB2/viewtopic.php?t=19071&highlight=sony+str . Liar
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
damo
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45
Aktiv.: 8.48
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 13, 2010 4:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

20 eur je verjetno bila cena pregleda, verjetno je Borber tudi nekaj časa porabil zato.

Sicer pa glede na prebran topic in vtis........ BMK.

Pyr0Beast
Član
Član

Pridružen-a: Pon 16 Jun 2008 14:11
Aktiv.: 24.01

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 13, 2010 5:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Koliko so ti pa računali za menjavo procesorja ?

Kaj pa če ga sploh niso zamenjali, samo rekli so da dela in ti dali škatlo nazaj v roke ? Whistle
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Azrael
Član
Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46
Aktiv.: 22.23
Kraj: Gorje

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 13, 2010 7:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Znano je, da avdiofili (odprt zvok in podobne cvetke), živijo v svojem svetu. V tem svetu edino štejejo stvari v zvezi z zvokom. Vendar ne vse, ampak samo tiste z abnormalno navito ceno in obvezno morajo imeti ekstremno pocukran opis (proti katerem je v pravljicah sam realizem), da dobiš sladkorno, tehnično gledano pa za čisto povprečje ali niti ne tako redko, za najhujše low cost smeti (vsaj za proizvodnjo).

Seveda je v tem svetu prva božja zapoved tudi popolno zanikanje zakonov fizike in fizikalnih meritev.

In potem, ko se nekdo, ki na to pozabi, zadevo premeri, kot se spodobi, ugotovi, da deluje normalno in zaračuna izgubljen čas, pade na mino.

Jasno, kaj pa je mislil, v tem svetu velja, če ni full drago, potem že ni v redu.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.06
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 13, 2010 7:52 pm    Naslov sporočila:  Re: Črna lista Odgovori s citatom

Pioneer 3112 je napisal/a:
Na črno listo dam uporabnika borber , zato ,ker sem imel pri njemu , na servisu Sony str de 695 . Uporabnik borber , mi zaračuna ceno 20 eur popravil mi ni pa nič , češ ,da je vse vredu . Ko sem receiver odnesel na a tron , so ugotovili ,da je fuč pocesor in so ga zamenjali. Torej uporabnik borber me je obral za ceno 20 eur popravil pa ni čisto nič Tukaj je link do problema http://www.elektronik.si/phpBB2/viewtopic.php?t=19071&highlight=sony+str . Liar

http://www.elektronik.si/phpBB2/viewtopic.php?p=200466#200466

Torej? !!

Počakam še, da na tole odgovori borber, nato gre tema pod ključ, ti pa v banovce.

Nazadnje urejal/a VolkD Ned Jun 13, 2010 7:57 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
borber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40
Aktiv.: 13.13
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 13, 2010 7:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No, tu je ZS, ki sem ga dobil danes:

Lepo ste me obrali in (ukradli) 20 eur . Popravili pa nič. dne 2.6 sem dobil receiver iz servisa ATRON RTV servis , pokvarjen je bil procesor receiverja. Procesor so zamenjali,. Sprašujem pa vas , kako si lahko dovolite vzeti 20 euri ,naplahtati kolega ,da je z receiverjem vse ok ,ker takrat ni bilo ?. Dobro ne rečem za pregled neko simbolično ceno . Veste denarja nomam na pretek ,in zna se zgoditi , da vas prijavim , za varstvo potrošnikov. V kolikor ne dobim odgovora , bom to objavil na forumu . Nič niste popravilli zaračunali pa mastno ceno.

moj odgovor:
Lepo sem ti razložil kaj sem naredil, preveril in da sem za to rabil najmanj 4 ure dela. Povedal sem ti da je stvar pri meni delovala po pričakovanjih, kar je videl tudi tvoj kolega, ki te je pripeljal k meni. Če se okvara med med tem ni pokazala, jaz tu nič ne morem. Menda ja ne misliš, da mi toliko pomeniš, da boš od mene ali koga drugega kaj dobil iz ljubezni.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.06
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 13, 2010 8:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

borber je napisal/a:
Menda ja ne misliš, da mi toliko pomeniš, da boš od mene ali koga drugega kaj dobil iz ljubezni.

No kdo se že najde, ki naredi marsikaj tudi iz ljubezni do ostalih članov, a menim, da ga ni bedaka, ki bi to počel ob tako skrajno neprimernem odnosu, kot ga ima Pioneer 3112.

aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.71
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 13, 2010 9:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pioneer 3112, lepo se imej (mišljeno ironično - GFY) in ne hodi več nazaj. Silenced
Tema ter avtor sta za na pranger.

pranger.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  42.45 KB
 Pogledana:  8 krat

pranger.jpg

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Pranger Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 493 dni