www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

TCA 0372 DP2 datasheet

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Komponente in podsklopi
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
[g0ran24]
Član
Član

Pridružen-a: Pon 15 Avg 2005 11:27
Aktiv.: 2.12
Kraj: Brežice

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 09, 2005 12:58 am    Naslov sporočila:  TCA 0372 DP2 datasheet Odgovori s citatom

Lep pozdrav vsem, in ja zopet sem tečen in "fehtam" Very Happy

Doma imam Marantza cd player na 5 cd-jev in pred kratkim je pač nehal sploh predvajati cd-je, ter sem ga razstavil in videl da cd-ja sploh ne zavrti laser pa se sliši ko fokusira. Po pregledu sem videl da motorček krmili ta čip in me zanima če ma kdo shemo čipa, da bi pogledal če se da kako drugače zadevo zvezati da bom 100% da je kontroler motorja in da ga naročim in zamenjam Smile
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70833.48

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 09, 2005 1:51 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
[g0ran24]
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 10, 2005 12:03 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ima kdo mogoče da mu kje leži laserska enota CDM12.1 ker je moj laser odpovedal in bi rad da moj Marantz zopet zapoje

slika enote: http://www.ersatzteil.justone-schnepel.de/assets/images/CDM12.1_01.jpg
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
.
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 10, 2005 11:09 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nazaj na vrh
[g0ran24]
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 10, 2005 1:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

borisz je napisal/a:
Pa ne rabiš menjati vsega kar je na sliki. Menjaj samo laser. Po mojem ga boš dobil v Aswo v Mariboru.
lp

Boris

Saj mislim samo laser menjati, sliko sem dal samo zato, da bi mogoče kdo na forumu videl zadevo pri sebi doma in jo je pripravljen prodati
Nazaj na vrh
.
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 10, 2005 1:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Komponente in podsklopi Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni