www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Mozilla Firefox
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
senior
Član
Član

Pridružen-a: Pon 12 Jan 2009 20:03
Aktiv.: 0.16
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 02, 2009 12:37 pm    Naslov sporočila:  Mozilla Firefox Odgovori s citatom

Uporabljam brskalnik Firefox.kateri se je v letu 2009 grozno upočasnil pri odpiranju! Kdo ima izkušnje s tem in kaj neredit?
Lp.

Nazadnje urejal/a senior Pon Feb 02, 2009 1:33 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dezo
Član
Član

Pridružen-a: Ned 20 Jan 2008 12:40
Aktiv.: 0.95
Kraj: Cerkno

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 02, 2009 12:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ja sam sem imel podoben problem, imam dva računalnika. na enem se je mozilla zmeraj sesula, ko sem jo odprl in potem sem zamenjal brskalnik z google crome. prav tako na drugem računalniku, sem kliknil na neko stran in sem lahko šel na kavo, preden se je odprla. prav tako sem brskalnik zamenjal z cromom in zdaj mi dela super.

lp
Nazaj na vrh
Highlag
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42
Aktiv.: 16.98
Kraj: Črnuče

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 02, 2009 1:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Preglej če rabiš vse vtičnike, počisti zgodovino če ni kritična, pa mogoče kakšen defrag diska.
mucek4
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52
Aktiv.: 12.43
Kraj: Tržič - Mesto med gorami

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 02, 2009 1:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Počisti tudi seznam downloadanih datotek.
Nazaj na vrh
rimci
Član
Član

Pridružen-a: Sre 30 Apr 2003 19:01
Aktiv.: 1.94
Kraj: Prekmurje

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 19, 2010 12:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Bom kar tu vprašal da ne odpiram nove teme. Ko odprš nov zavihek se ta odpre kot prazen zavihek. Kolega si je nadgradil nek program in sedaj se mu ko prosi nov zavihek vedno odpre v zem novem zavihku nek iskalnik. Kje se da izbrati oz. določiti kaj se ti naj odpre ko prosiš nov zavihek.

hvala
Nazaj na vrh
Majster
Član
Član

Pridružen-a: Sob 14 Nov 2009 1:05
Aktiv.: 1.81
Kraj: Majšperk

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 19, 2010 2:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Za to mora obstajati nek addon. Jaz pa za take reči raje uporabljam speed dial. Odpre nek zavihek z okenci v katerih so različne spletne strani nato samo klikneš kam želiš iti.
Recimo sample link

rimci
Član
Član

Pridružen-a: Sre 30 Apr 2003 19:01
Aktiv.: 1.94
Kraj: Prekmurje

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 19, 2010 2:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala, to je to.

lp
Nazaj na vrh
Dexboy
Član
Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46
Aktiv.: 5.44
Kraj: Horjul

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 19, 2010 3:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem bil tudi pristaš SpeedDiala a se je nabralo preveč strani, katere pogosto obiskujem, tako da sem šel na način, da imam enostavno mapice v osebni orodni vrstici. Te mape se mi nato tudi sinhronizirajo med računalniki (Xmarks), medtem, ko bi moral SpeedDial vedno ročno popravljati na vseh računalnikih.
Sicer pa, za en računalnik je SpeedDial fenomenalna rešitev! (sploh, ker podpira katerigoriziranje zaznamkov)

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Waldo
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Nov 2007 10:50
Aktiv.: 1.47

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 19, 2010 6:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

rimci je napisal/a:
...Kje se da izbrati oz. določiti kaj se ti naj odpre ko prosiš nov zavihek.

Sam ravno za to uporabljam dodatek NewTabURL.
Nazaj na vrh
Benjamin
Član
Član

Pridružen-a: Tor 10 Jul 2007 11:23
Aktiv.: 0.53
Kraj: Trebnje, Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 19, 2010 9:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

rimci je napisal/a:
Bom kar tu vprašal da ne odpiram nove teme. Ko odprš nov zavihek se ta odpre kot prazen zavihek. Kolega si je nadgradil nek program in sedaj se mu ko prosi nov zavihek vedno odpre v zem novem zavihku nek iskalnik. Kje se da izbrati oz. določiti kaj se ti naj odpre ko prosiš nov zavihek.

hvala

Jaz uporabljam kombinacijo tipk Ctrl + T ter nato CTRL + E, če hočem uporabiti iskalnik Google (lahko se nastavi tudi kak drug iskalnik.

benkec
Član
Član

Pridružen-a: Sre 11 Mar 2009 17:39
Aktiv.: 0.06

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 25, 2010 2:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

probaj z kakim tune up za mozillo Smile
Nazaj na vrh
Majster
Član
Član

Pridružen-a: Sob 14 Nov 2009 1:05
Aktiv.: 1.81
Kraj: Majšperk

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 25, 2010 3:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tukaj lahko najdete vsega boga za firefox Mr. Green
a.sukljan
Član
Član

Pridružen-a: Tor 02 Mar 2010 20:22
Aktiv.: 0.45
Kraj: Črni Kal

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 25, 2010 6:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Probaj zbrisat piškotke, in preteklo zgodovino, morda bo kaj boljše...

Lp

pececnik
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sre 26 Maj 2010 11:55
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 26, 2010 12:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mozila zadnje čase res slabo deluje. Velikokrat zamrzne. Pobere nenormalno rama. pa še bi lahko naštel.....

Lp,
Matic
Nazaj na vrh
Drejcek
Član
Član

Pridružen-a: Sob 16 Jan 2010 11:58
Aktiv.: 0.44
Kraj: Blagovica

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 15, 2010 4:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz nimam z FF nobenih problemov in je zame še vedno najboljši brskalnik. Sem probal Google Chrome pa mi ne odgovarja, čeravno se vsi hvalijo z njegovim odpiranjem v različnih procesih.

Drugače glede zaznamkov priporočam Smart Bookmark Bar, ki ti res olajša odpiranje priljubljenih strani, za downloadanje pa priporočam Download Statusbar.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 9 dni