|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Rafter Član

Pridružen-a: Pet 09 Jan 2009 0:20 Prispevkov: 443 Aktiv.: 2.21 Kraj: Southern District of Maribor JN76UL
|
Objavljeno: Ned Maj 23, 2010 10:19 pm Naslov sporočila: Identifikacija NiMH accuta in iskanje bat. vložka |
|
|
Poskušam oživeti star Bondwellov AT 486 prenosnik, ki ima čisto fuč baterijo. Ali mi lahko prosim kdo svetuje (ali napiše link) do kakršnekoli tabele, kje so opisani VSI modeli in tipi ACCUjev?
Tukaj gre recimo za baterijo iz šestih enot, ki sem jo sicer uspešno identificiral, a se mi zdi 5,21€ po kosu pri Farnellu malo dosti... ali morda kdo ve, kje najti navadne (non rechargable) vložke v tej dimenziji?
Enaka težava se mi poraja pri identifikaciji buttoncellov, tam zaenkrat uporabljam to: http://www.battery-house.co.uk/reference.html
Lp, R.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Rafter Član

Pridružen-a: Pet 09 Jan 2009 0:20 Prispevkov: 443 Aktiv.: 2.21 Kraj: Southern District of Maribor JN76UL
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Pyr0Beast Član

Pridružen-a: Pon 16 Jun 2008 14:11 Prispevkov: 4969 Aktiv.: 24.01
|
Objavljeno: Pon Maj 24, 2010 2:09 am Naslov sporočila: |
|
|
Nabaviš kakšen boljši modelarski set in preprosto priklopiš noter.
Ali pa kake AA NiMh celice.
Preostali prostor pa zafilaš s peno ali čim podobnim.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
slavko p Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2010 22:01 Prispevkov: 151 Aktiv.: 0.82 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Čet Jun 17, 2010 7:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vprašaj pri DELKOTU v BTC-ju.
Posamezne člene ti tudi spunkterajo skupaj in imaš praktično originalno nov akumulator.
Do sedaj sem bil še vedno zadovoljen le , da so novi členi iste dimenzije lahko tudi večje
kapacitete.
Lp
Slavko
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4223 Aktiv.: 17.83 Kraj: KOČEVJE
|
Objavljeno: Pet Jun 18, 2010 10:15 am Naslov sporočila: |
|
|
take ali so 4/3 ?
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
165.87 KB |
Pogledana: |
6 krat |

|
_________________ Moments before detonation ,....... TT |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni