|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
iggy Član

Pridružen-a: Pon 15 Avg 2005 13:38 Prispevkov: 247 Aktiv.: 1.04 Kraj: LJ/ng
|
Objavljeno: Čet Avg 25, 2005 11:19 am Naslov sporočila: Se opravičujem.... |
|
|
....ampak rabim nekaj download-at. Bom postal kje drugje, če bom mel kej pametnega za povedat.  _________________ LP
Iggy |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
diehart Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 17:46 Prispevkov: 501 Aktiv.: 2.12 Kraj: okolica I G
|
Objavljeno: Ned Dec 11, 2005 5:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
No zdej moram pa še jest spamat, zaradi glupega pravila, ki dovoljuje oglede priponk samo aktivnim članom foruma. Hja, sam ne napišem dosti replayov, ampak sem na forumu že zelo dolgo časa in taka pravila me prisilijo, da moram spamat.
Na forumu sem vsak dan in nevem zakaj potrebujete to pravilo? Če želite na tak način dvignit število postov vam povem, da boste na ta način dvignili samo število spama.
To ni način!!
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Ned Dec 11, 2005 8:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
diehart je napisal/a: |
... zaradi glupega pravila, ki dovoljuje oglede priponk samo aktivnim članom foruma... To ni način!! |
Lepo napisano. Če bomo šli vsi po poti "pasivnega" članstva ne bo potrebnih ne "glupih", ne drugačnih pravil - ker na forumu ne bo stvari, ki bi jih lahko pogledal.
Spraševal sem kako naprej, prosil za predloge, ampak ...
Tudi jaz bi se s kakim zanimivim avtom peljal ... ampak zaradi enega glupega pravila...
Ko pa predlagaš, naj kdo tudi naredi kaj (s spoštovanja vrednimi izjemami), pa je odziv...
Samo moje mnenje!
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Primož Član

Pridružen-a: Ned 05 Dec 2004 22:44 Prispevkov: 231 Aktiv.: 0.98 Kraj: Trbovlje
|
Objavljeno: Ned Dec 11, 2005 8:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
test |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
diehart Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 17:46 Prispevkov: 501 Aktiv.: 2.12 Kraj: okolica I G
|
Objavljeno: Pon Dec 12, 2005 1:46 am Naslov sporočila: |
|
|
frenki je napisal/a: |
diehart je napisal/a: |
... zaradi glupega pravila, ki dovoljuje oglede priponk samo aktivnim članom foruma... To ni način!! |
Lepo napisano. Če bomo šli vsi po poti "pasivnega" članstva ne bo potrebnih ne "glupih", ne drugačnih pravil - ker na forumu ne bo stvari, ki bi jih lahko pogledal.
[url=h**p://www.elektronik.si/phpBB2/viewtopic.php?t=2822&]Spraševal sem[/url] kako naprej, prosil za predloge, ampak ...
Tudi jaz bi se s kakim zanimivim avtom peljal ... ampak zaradi enega glupega pravila...
Ko pa predlagaš, naj kdo tudi naredi kaj (s spoštovanja vrednimi izjemami), pa je odziv...
Samo moje mnenje!
Lp, Frenki |
Point tega posta pa je??
Aktivnih članov je zadosti, sicer pa ti je vilko že v tisti temi ki si jo linkov dal odgovor.
vilko je napisal/a: |
Kjer ne škriplje, ne mazati! |
Pasivni člani so zato prijavljeni na forum, da se učijo, in nimajo zadosti znanja, da bi dajali konstruktivne odgovore. V to skupino spadam tudi jaz.
Mislim, zakaj bi uporabike silil da nekaj prisilno pišejo, če pa nimajo zadosti znanja, se jim ne da tipkat, so brez prstov, itd, ... Kakšne so tvoje koristi od tega, ker za forum je to čisti nesmisel in ne bo dvignilo nekega standarda forumu. Povečalo se bo samo število brezveznih sporočil in nabijanje postov.
Še vedno sem menja da je to pravilo čisti nesmisel.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.95 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pon Dec 12, 2005 10:07 am Naslov sporočila: |
|
|
Moj odgovor je kratek. Gre za eno samo, samcato sporočilo. Lahko prispevaš tudi šalo v forum "Dobra volja je najbolja". _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni