|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
sortaj Član

Pridružen-a: Sre 23 Jul 2008 21:51 Prispevkov: 812 Aktiv.: 3.94 Kraj: Med Vipavo in Štanjelom
|
Objavljeno: Sre Jun 02, 2010 5:08 pm Naslov sporočila: Sejem Friedrichshafen 2010 |
|
|
Letos bo potekal od 25-27 junija.
##klik##
bo kdo šel?
še kakšni komentarji?
po slikah sodeč sem si rekel: "ma enkrat bom šel, pa če me pri tem pobere!"
letos bi pa šel, čeprav nimam pojma še kako.
Razmišljl sem tudi avtodom (recimo za 6 oseb pride nekje do 400€ za 3 dni-> pozna kdo kakšnega ugodnega ponudnika?), s tem bi odpravil težavo rezervacij prenočišč itd (pe več lahko zložiš kot v avto )
Naslednja varianta sem razmišljal o kombiju+šotor...
Ali pa avto+prenočišče...
komentarji?
je pa res, da je vse še pod vprašajem, ker matura(ustni izpiti) konča 24.6.
lp, Jernej _________________ Svet je bil analogen, dokler ni Planck vsega zafrknil... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Pobesneli Član

Pridružen-a: Sre 02 Jan 2008 1:24 Prispevkov: 1070 Aktiv.: 5.03 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Sre Jun 02, 2010 7:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem imel lani zelo veliko željo da grem , letos pa mi zelo slabo kaže. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
radio48 Član

Pridružen-a: Čet 13 Dec 2007 17:23 Prispevkov: 213 Aktiv.: 1.00 Kraj: Starše
|
Objavljeno: Pon Jun 21, 2010 2:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Se vidimo v kampu in na sejmu.
Lp, Ivan |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.99 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pon Jun 21, 2010 7:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tako je. Se vidimo.
Letos, kot že nekaj let grem lepo turistično - čez vse gorske prelaze v dolomitih. Ni lepšega kot iz poti narediti izlet. Kamera gre seveda z menoj in posnetki sledijo.
Bom imel pa pisano družbo. Razlika let med najstarejšim in najmlajšim sopotnikom je za dlako manj kot 70 let. Zdaj pa lahko ugibate koliko je kdo star. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
radio48 Član

Pridružen-a: Čet 13 Dec 2007 17:23 Prispevkov: 213 Aktiv.: 1.00 Kraj: Starše
|
Objavljeno: Tor Jun 22, 2010 1:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Za najstarejšega vem, koliko je star. Najmlajši bo torej še cca dve leti čakal na samostojno vozniško dovoljenje.
Vprašanje je samo, koliko Volkov bo šlo čez hribe?
Lp, Ivan |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.99 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Tor Jun 22, 2010 6:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
radio48 je napisal/a: |
Vprašanje je samo, koliko Volkov bo šlo čez hribe? |
Letos zaenkrat samo eden. Drugi ima še nekaj obveznosti s študijem. Bo pa drugo leto bolje. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sortaj Član

Pridružen-a: Sre 23 Jul 2008 21:51 Prispevkov: 812 Aktiv.: 3.94 Kraj: Med Vipavo in Štanjelom
|
Objavljeno: Tor Jun 22, 2010 7:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
hja...
jaz tudi ne bom šel kot zgleda, ker so vsi odpovedali...
pa drugo leto...
lp, Jernej _________________ Svet je bil analogen, dokler ni Planck vsega zafrknil... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 501 dni