|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
sebastjan.kamensek Član

Pridružen-a: Sob 26 Jul 2008 11:04 Prispevkov: 1029 Aktiv.: 5.00 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Sre Jul 07, 2010 2:19 pm Naslov sporočila: Spremenjene teme na forumu |
|
|
Lep pozdrav, zadnje čase se mi dogaja, da ko se prjavim na forum lepo vidim katere teme so bile spremenjene (oranžni oblački), vendar ko se s povezavo "Seznam forumov" vrnem nazaj na osnovni razpored tem, mi vsi zaznamki o novih temah izginejo. Prav tako če se vrnem z gumbom nazaj (brskljalnik) sicer vidim katere teme so bile spremenjene (oblački so) vendar ko kliknem naslednjo temo ki je bila spremenjena, v sami temi spet ne vidim več katere teme so bile spremenjene.
Primer:
Grem na temo elektronika in od tam naprej recimo na temo kaj počneš danes. Do tu deluje vse lepo in prav in tudi oznake delujejo pravilno. Če pa se potem vrnem na osnovni seznam forumov (elektronika, strojna oprema...) pa mi izginejo vsi zaznamki o novih temah. Tudi če se vrnem z gombom nazaj (brskljalnik) pa sicer v osnovni razdelitvi vidim spremenjene teme (primer strojna oprema) ko pa to temo odprem pa spet ni nikjer ne duha ne sluha o spremenjenih temah (ni oznak) čeprav je v osnovni razdelitvi to kazalo.
Bi mi prosim pomagali da odpravim to težavo, ker je prav živceparajoča. Nevem ali je to napaka na forumu ali pri meni. Dogaja pa se mi to na večih računalnikih.
l.p. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59 Prispevkov: 2392 Aktiv.: 11.71 Kraj: Eindhoven, Nizozemska
|
Objavljeno: Sre Jul 07, 2010 3:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hm, da ni napaka do brskalnika?
Jaz uporabljam google crome, dela pa mi BP.
Naj napisejo se ostali. _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sebastjan.kamensek Član

Pridružen-a: Sob 26 Jul 2008 11:04 Prispevkov: 1029 Aktiv.: 5.00 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Sre Jul 07, 2010 3:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Možno je tudi, samo potem je verjetno ena od nastavitev, ker to se mi doagaja tako v FF kot v IE. Najprej se mi je pojavljalo samo v službi, sedaj pa se mi tudi doma. Je kdo že rešil kaj podobnega?
l.p. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Alex17 Član

Pridružen-a: Ned 28 Feb 2010 21:46 Prispevkov: 476 Aktiv.: 2.56 Kraj: Ljutomer
|
Objavljeno: Sre Jul 07, 2010 4:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kaj pa na levi strani, v rubriki "Sveže razprave"? Tam so z oranžno puščico označene spremenjene teme od zadnjega obiska in nepogledane ostanejo oranžne do zaprtja brskalnika.
To kar si opisal, pa mi na Firefoxu 3.0.19 deluje normalno (nepogedane teme so označene z oranžnim listkom).
Edit: jaz sicer tudi vse nove zanimive teme odprem naenkrat v zavihkih iz seznama svežih razprav.
Nazadnje urejal/a Alex17 Sre Jul 07, 2010 7:54 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jule Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48 Prispevkov: 2533 Aktiv.: 11.80 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Sre Jul 07, 2010 5:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz to počnem v firefoxu povsem drugače.
Ko sem na seznamu forumov, najprej vse rubrike v katerih so nove objave(elektronika, avtoelektrika...) odprem v zavihkih. Potem spodaj kliknem označi vse kot prebrano.
Potem vsako temo spet odprem v novem zavihku.
Tako že od vedno gledam forume. (navada iz časov ARNES povezave, ko je bilo treba hitro vse odpret in potem izklopit povezavo, da ni bil prevelik račun ) _________________ lp Jure |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.46 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Čet Jul 08, 2010 7:12 am Naslov sporočila: |
|
|
Jule. Sam delam enako. Kliknem na "Poglej nove objave od prejšnjega obiska" in odprem vse v novih tabih. Obstaja kakšen addon, ki bi to naredil samodejno? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.06 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Čet Jul 08, 2010 8:15 am Naslov sporočila: |
|
|
Seveda obstaja! _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.46 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Čet Jul 08, 2010 8:48 am Naslov sporočila: |
|
|
??? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
žrepko Član

Pridružen-a: Tor 23 Mar 2010 20:12 Prispevkov: 700 Aktiv.: 3.77 Kraj: Ptuj-Maribor
|
Objavljeno: Čet Jul 08, 2010 11:57 am Naslov sporočila: |
|
|
Desno zgoraj.
Ko piše Pozdravljen mucek4
ups, nisi tega hotel...sory  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
klemen88 Član

Pridružen-a: Tor 01 Jan 2008 17:37 Prispevkov: 747 Aktiv.: 3.51 Kraj: Slovenj Gradec
|
Objavljeno: Čet Jul 08, 2010 2:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz uporabljam tisto na levi strani ''sveže diskusije''! Mogoče mi kakšna tema kdaj uide ampak ni problema!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

|
Objavljeno: Čet Jul 08, 2010 2:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vse to poznam. Iščem kakšen plug-in, ki bi te sezname samodejno naložil v FF, vsako temo v svoj zavihek. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.71 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Pet Sep 17, 2010 9:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
mucek4 je napisal/a: |
Vse to poznam. Iščem kakšen plug-in, ki bi te sezname samodejno naložil v FF, vsako temo v svoj zavihek. |
Live Bookmark na:
http://www.elektronik.si/phpBB2/rdf.php?count=40
Številko nastaviš po željah.
Na gumb klikneš s srednjo tipko miške in se ti odpre vseh 40 zavihkov
Potem greš samo še na kafe  _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni