|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.69 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Sre Avg 04, 2010 9:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
sixkiller je napisal/a: |
Nekaj podobnega tudi mene zanima za total tv. Predvidevam, da total tv ne bi bilo mogoče pod nobenim pogojem sprejemati na sprejemniku od navadne satelitske antene, ker total tv uporablja neko kartico. Imam prav? |
Sprejemnik, ki ga je omenil dr.1m je specialka v vseh pogledih, in ti ponuja s priklopom na internet ter posledično card sharingom tudi spremljanje Total TVja. Edino pri podnapisih in TTXu ima nekaj problemov s tiskarskimi škrati drugače je pa ENA A in si bom prizadeval(kljub nekoliko visoki ceni glede na moj proračun) nabaviti ravno to, drugo mi preostane tako ali tako samo tole: http://satronics.co.uk/satshop/category.php?id_category=14 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni