www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Omara s predalčki
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
hahalolek
Član
Član

Pridružen-a: Sob 29 Maj 2010 11:49
Aktiv.: 1.08
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 26, 2010 10:25 pm    Naslov sporočila:  Omara s predalčki Odgovori s citatom

Ali slučajno veste kje bi se dalo kupiti tako omaro ki ima male plastične predalčke?
Rabim jo za el. elemente.

Gledal sem ze nekaj po internetu ampak nič najdel Sad
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Dexboy
Član
Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46
Aktiv.: 5.44
Kraj: Horjul

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 26, 2010 10:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dejansko sem pri Farnellu našel ene cenejše:
klik

Meni se ne zdi tako drago, nraočil sem 5 kosov - preko ICja sicer

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
dkone
Član
Član

Pridružen-a: Sre 07 Mar 2007 18:53
Aktiv.: 9.48
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 26, 2010 10:41 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Merkur,bauhas,...
hahalolek
Član
Član

Pridružen-a: Sob 29 Maj 2010 11:49
Aktiv.: 1.08
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 26, 2010 10:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tole od farrnella je fajn saj se ravno odločam da bom nekaj naročil iz farrnella Very Happy
Nazaj na vrh
elson2k
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09
Aktiv.: 8.69
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 26, 2010 10:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tale iz Farnell-a je res poceni. Jaz sem si prejšnji teden nabavil v Obi-ju predalnik za 14,99EUR - 23 predalov.
Umnik
Član
Član

Pridružen-a: Čet 16 Sep 2004 17:52
Aktiv.: 4.03
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 26, 2010 10:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dva takale sem jaz kupil in sta super.
Nazaj na vrh
mznida
Član
Član

Pridružen-a: Čet 02 Jun 2005 20:32
Aktiv.: 1.52
Kraj: Prlekija (JN86BN)

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 26, 2010 10:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Občasno imajo akcije v Hoferju, ko en tak predalnik stane mislim da 7€. Če lahko malo počakaš... Nosilnosti ima dovolj, saj imam v nekaterih sortirane vijake in matice, pa nosi brez problema.
luka1995
Član
Član

Pridružen-a: Sob 17 Apr 2010 21:42
Aktiv.: 3.31
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 27, 2010 8:48 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

V Bauhausu imajo zelo veliko izbiro teh predalnikov in tudi dragi niso!

lp luka
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Azrael
Član
Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46
Aktiv.: 22.16
Kraj: Gorje

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 27, 2010 4:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tisti iz Hoferja so bili nazadnje po 7€ primerek.

Ima 33 predalov, ki so razporejeni v 8 vrst po 4 predale, spodaj pa je še en čez celo širino predalčnika, torej skupaj 9 vrst. Mali predali imajo mere 59 x 110 x 34 mm, predal cele širine pa 283 x105 x 47 mm. Predalčnik sam meri 305 x 135 x 415 mm.

Zraven je še plastika s katero vsak mali predalček lahko pregradiš po tretjinah. Plastike ni dovolj za vse predalčke, če bi rad vse pregradil na 3 oddelke.

Za široki predal plastike za pregrade ni.

Vodila so za vsak predal svoja in ni nevarnosti, da boš z z enim predalčkom po nesreči izvlekel še sosednja, kot je slučaj pri nekaterih celo dražjiih predalčnikih, kjer teh pregrad ni.

In še priporočilo, za katerikoli predalčnik se boš že odločil, kupi vsaj enega več kot misliš, da jih rabiš in upaj da bodo v prihodnje še dobavljivi, saj predalčnikov različnih proizvajalcev skoraj nikoli ni možno lepo sestavljati in kombinirati med seboj.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
trobida
Član
Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13
Aktiv.: 5.41
Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 27, 2010 6:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Umnik je napisal/a:
Dva takale sem jaz kupil in sta super.

Sam imam čisto iste, le da so iz Mer*kurja. Kolikor vem, so bili takrat kar precej dragi, vendar odlično služijo svojemu namenu. So le bolj kompaktni, pa tudi plastični predalčki se ne uvijajo.

Tomaž, S57KO
Nazaj na vrh
piroman
Član
Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06
Aktiv.: 11.40

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 27, 2010 6:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

V Merkurju imajo neke rdeče predalnike na pogled zelo podobne onim z linka zgoraj. Predalčki so iz najbolj krhkega materiala in se razletijo, če jih le grdo pogledaš. Delani so na češkem/slovaškem/... tam nekje. Toliko v opozorilo, jaz sem se z njimi fino nategnil.
qwertz
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57
Aktiv.: 13.24
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 27, 2010 7:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jaz sem kupil v ju*tu v črnučah za manj kot 20 € po omarici. so pa znamke mars in so češki, vendar kvalitetni.
Nazaj na vrh
PonosniSlovenec
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Maj 2010 11:46
Aktiv.: 0.74
Kraj: Ljubjana

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 27, 2010 9:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

piroman je napisal/a:
V Merkurju imajo neke rdeče predalnike na pogled zelo podobne onim z linka zgoraj. Predalčki so iz najbolj krhkega materiala in se razletijo, če jih le grdo pogledaš. Delani so na češkem/slovaškem/... tam nekje. Toliko v opozorilo, jaz sem se z njimi fino nategnil.

Hmm...meni služijo že tri leta zelo dobro. Imam pa tri.
Nazaj na vrh
piroman
Član
Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06
Aktiv.: 11.40

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 27, 2010 10:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem kupil tak predalnik za vijake. Če primerjam s predalnikom, ki sem ga še v jugi kupil v Elektrotehni na Cankarjevi, so predlački grozno lomljivi.
jospeti
Član
Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2004 12:14
Aktiv.: 0.72
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 28, 2010 6:10 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

moji so iz Metalke (trgovine ni več) in so stari cca 15 let pa so še vsi celi.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 8 dni