|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
RaInfFiMa Član

Pridružen-a: Sob 10 Jan 2009 20:13 Prispevkov: 58 Aktiv.: 0.29 Kraj: Šmarje blizu Kopra
|
Objavljeno: Sob Sep 11, 2010 5:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
polhar je napisal/a: |
po vsej verjetnosti bom vzel UNI-T UT2062CE
jaz sem si pred kakim letom kupil en starejši osciloskop ki ima kombinirano digitalni in analogni del vendar mi digitalni del ne dela (več tukaj kjer sem že spraševal če kdo slučajno pozna problem: www.elektronik.si/phpBB2/vi...)
ker po vsej verjetnosti tega problema ne bom mogel popraviti, si bom kupiv en cenejši osciloskop da lahko z njim posnamem kake izhode iz PIC-ov, in druge neponovljive komunikacije med napravami
pri meni je še najbolj pomembno vbistvu da ima dovolj spomina
pri rigol piše da ima 16kpts, pa v nekem long načinu celo 1Mpts (samo to se mi zdi da samo točke jemlje bolj po redko), UNI-T-jev piše da ima 25k Memory depth, owon-ov pa 6k each channel |
Strokovno nepomemben komentar (nisem pa ravno zagrizen slavist):
Glagol, ki se konča na fonem "v" ima običajno v moški obliki na koncu črko l. To je najlažje preverljivo tako, da ga daš v žensko obliko: kupila - kupil, odločila - odločil.
"Vbistvu" se piše narazen - v bistvu - in je mašilo, ki je nepotrebno, če je bistvo že razvidno iz stavka samega.
"Po redko" v tem kontekstu - poredko.
Toliko, zgolj po naključju, ker sem ravno prebral temo. Pa, prosim, brez zamere. _________________ Še veliko dela me čaka! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni