www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

identični par tranzistorja ?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
juref
Član
Član

Pridružen-a: Tor 15 Dec 2009 11:45
Aktiv.: 1.20
Kraj: Črnomelj

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 10, 2010 12:55 pm    Naslov sporočila: icon_disgusting identični par tranzistorja ? Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Zanima me ali ima kdo e-knjigo oziroma računalniški program, z katerim bi lahko našel identični par tranzistorju (se pravi bi ga lahno nadomestil v vezju)?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
elson2k
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09
Aktiv.: 8.70
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 10, 2010 1:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Za to ti bo v še največjo pomoč google. Za kateri tranzistor gre?
kvizko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 08 Okt 2009 20:58
Aktiv.: 1.99
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 10, 2010 1:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če želiš popolno dokumentacijo moraš iti v strošek in nabavit original CD oz. DVD je od Eca VRT...sem pa videl, da se dosti dobi od te firme na torrentih Cool
juref
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 10, 2010 1:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

to rabim splošno, saj imam doma veliko količino tranzistorjev, ter bi rad kaj sestavil brez stroškov Razz. Na google sem šel pogledat ter že tri ure brskam ter nisem nič našel Evil or Very Mad
Nazaj na vrh
elson2k
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09
Aktiv.: 8.70
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 10, 2010 1:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Verjamem da je malo težje najt, če gre za kakšno eksotiko z daljnega vzhoda ja... Mr. Green

Ne vem, jaz sem ponavadi kar precej uspešno našel kar sem iskal Wink

laura
Član
Član

Pridružen-a: Tor 10 Avg 2010 11:48
Aktiv.: 10.79
Kraj: Sobota

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 10, 2010 11:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hi!Potem si pa za to veliko količino transistorjev pridobi podatke na googlu in jih potem primerjaj,pa boš dobil(vsaj približne) ekvivalente! Applause
juref
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 11, 2010 1:11 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

laura je napisal/a:
Hi!Potem si pa za to veliko količino transistorjev pridobi podatke na googlu in jih potem primerjaj,pa boš dobil(vsaj približne) ekvivalente! Applause

hehe bi bilo super če bi bili večinoma enaki vendar niso Very Happy
Nazaj na vrh
juref
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 11, 2010 1:14 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

kvizko je napisal/a:
Če želiš popolno dokumentacijo moraš iti v strošek in nabavit original CD oz. DVD je od Eca VRT...sem pa videl, da se dosti dobi od te firme na torrentih Cool

hvala lepa!! Odličen program Exclamation Na piratebay-ju je 2009 verzija ter pokaže karakteristike velike večine elementov, ter ekvivalente tranzistorjev!

Hvala Very Happy
Nazaj na vrh
laura
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 11, 2010 2:46 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hja,malo se je pa tudi potrebno potruditi a ne?!Nekaj se pa tudi najde na:
www.elektronik-kompendium.de/service/smdcode.php Pray

kvizko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 08 Okt 2009 20:58
Aktiv.: 1.99
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 11, 2010 10:22 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja Juref...že pred 20 leti, ko sem bil srednješolec je bil VRT katalog najboljši...danes sem enakega mnenja.
juref
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 14, 2010 3:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

kvizko je napisal/a:
Ja Juref...že pred 20 leti, ko sem bil srednješolec je bil VRT katalog najboljši...danes sem enakega mnenja.

se strinjam z vami! program je odličen ter zelo uporaben Razz. Hvala lepa še enkrat!
Nazaj na vrh
juref
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 14, 2010 3:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

laura je napisal/a:
Hja,malo se je pa tudi potrebno potruditi a ne?!Nekaj se pa tudi najde na:
www.elektronik-kompendium.de/service/smdcode.php Pray

Nemško pa neznam Very Happy sem pa rekel da se moram naučiti Very Happy hehe hvala lepa !
Nazaj na vrh
laura
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 15, 2010 11:55 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zdravo juref.Brez zamere,samo moja mala ma komaj 10 let pa že rejdno mlati angleščino pa nemščino(seveda če san njoj ges oča!) čipraf sva oba praviva prekmurca!Mijslin ka se tou da razbrati iz toga dopisa.
Ajd živeli!

juref
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 15, 2010 12:16 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

laura je napisal/a:
Zdravo juref.Brez zamere,samo moja mala ma komaj 10 let pa že rejdno mlati angleščino pa nemščino(seveda če san njoj ges oča!) čipraf sva oba praviva prekmurca!Mijslin ka se tou da razbrati iz toga dopisa.
Ajd živeli!

Hehe ni panike... vrjamem, samo jaz sem belokranjec tako da mi je po slovensko teško pisati kaj šele po nemško Very Happy angleščina ni problem nemščine pa nisem imel nikoli v šoli Very Happy
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 499 dni