|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
jvolk Član

Pridružen-a: Ned 05 Mar 2006 1:14 Prispevkov: 737 Aktiv.: 3.14 Kraj: okolica Divače
|
Objavljeno: Sob Sep 04, 2010 1:53 pm Naslov sporočila: Odpoklic Garminovih nüvi naprav |
|
|
Garmin je odpoklical nekatere nüvi naprave zaradi napake v bateriji. Baterije se napihjeno in so posledično nevarne.
Odpoklicane naprave vključujejo majhen podnabor naslednjih številk modelov nüvi:
* nüvi 200W, 250W in 260W
* nüvi 7xx in 7xxT (če je xx dvomestna številka)
Odpoklicane naprave lahko po serijski številki poiščete na naslednji strani:
https://my.garmin.com/rma/recallLanding.faces |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jvolk Član

Pridružen-a: Ned 05 Mar 2006 1:14 Prispevkov: 737 Aktiv.: 3.14 Kraj: okolica Divače
|
Objavljeno: Sob Sep 04, 2010 1:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Moj je že bil eden od njih...
Sledil sem postopku na strani, čez par dni sem dobil email z UPS nalepko za paket. Pred par dnevi oddal UPS kurirju. Sedaj čakam, da pride garmin nazaj.
Mojemu garminu je tale napihnjena baterija škodovala v toliko, da se je na zaslonu poznal en "flek" ker je baterija verjetno stisnila kak element v zaslon. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.01 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Čet Sep 16, 2010 11:16 am Naslov sporočila: |
|
|
Verjeli ali ne, danes sem dobil garmina nazaj s "popravila". Sploh ga niso popravljali. Kar novega so poslali. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dexboy Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46 Prispevkov: 1116 Aktiv.: 5.45 Kraj: Horjul
|
Objavljeno: Čet Sep 16, 2010 12:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Malo offtopic ampak kaj se v tem primeru zgodi s kartografijo? Je naložena najnovejša ali enaka? Ali je sploh brez? _________________ Imagination is more important than knowledge.
-Albert Einstein- |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mirkatmir Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 9:14 Prispevkov: 1876 Aktiv.: 7.91 Kraj: Ribnica (JN75IR)
|
Objavljeno: Čet Sep 16, 2010 2:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
VolkD je napisal/a: |
Verjeli ali ne, danes sem dobil garmina nazaj s "popravila". Sploh ga niso popravljali. Kar novega so poslali. |
Verjetno se ni splačalo popravljati, če je že prišlo do kakšne škode v notranjosti. Sedaj imaš še "podaljšano" garancijo. _________________ lp, Miran (Miro - S51SK) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.01 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Čet Sep 16, 2010 2:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kartografija je itak na kartici. V navodilih o vračanju je pa tudi bilo napisano, da je potrebno narediti backup. Tu so mišljeni predvsem podatki o priljubljenih mestih,....
SW je pa na novem seveda zadnji .
Kakorkoli dobra poteza Garmina. Še posebej če pomislimo, da stvar sploh ni nedolžna, saj bi lahko pripeljala do tega, da zgori avto. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.45 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Čet Sep 16, 2010 2:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
VolkD je napisal/a: |
...Še posebej če pomislimo, da stvar sploh ni nedolžna, saj bi lahko pripeljala do tega, da zgori avto. |
Meni se smilijo litijeve baterije v teh navigacija, katere ljudje puščajo na soncu pritrjene na vetrobransko steklo. Večkrat vidim koga na službenem parkirplacu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
S56RGA Član

Pridružen-a: Čet 11 Sep 2008 13:33 Prispevkov: 325 Aktiv.: 1.59 Kraj: Koper
|
Objavljeno: Čet Sep 16, 2010 6:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Garmin ima že nekaj let politiko menjave tudi za aparate katerim je garancija potekla in so se pokvarili. Seveda je tukaj potrebno kriti nek fiksen strošek (višina je odvisna od modela aparata), ne glede na vrsto okvare. Izjema so fizične poškodbe.
Tako so mi pred nekaj leti zamenjali GPSMAP276C. Po spominu sem plačal nekje okrog 100€ z poštnino. _________________ Agar |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni