www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

MicroChip ICD2 shema
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Microchip PIC
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
tiger007
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 1:21
Aktiv.: 0.34
Kraj: okolica Litije

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 12, 2005 11:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Še nisem uspel narediti PCB-ja, ker imam časovno stisko, ampak upam da mi bo kmalu uspelo. Poročam!

Lp Simon
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
tiger007
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 10, 2005 6:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ICD2 clone je narejen. Zaenkrat preizkušen na 16F877 ter 16F877A in dela. Me pa moti majhna hitrost pri izvajanju programa po korakih. Med posameznim korakom je kar sekunda ali dve tako po občutku. Komunikacija je nastavljena na 57600. Je pa to verzija brez USB. Na faksu smo uporabljali ICD1 pa je delal veliko hitreje. Ali je možno da imam še kaj narobe nastavljeno oz. je ICD2 pač počasen na RS232 liniji.

Lp
Nazaj na vrh
Djurodrljaca
Član
Član

Pridružen-a: Pet 19 Dec 2003 16:31
Aktiv.: 1.66
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 15, 2005 1:39 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ali bi lahko pripel PCB?
Nazaj na vrh
tiger007
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 16, 2005 12:57 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Evo pripenjam PCB, ki ima ene tri lepotne napake, pa nič zato.

icd2 PCB.pdf
 Opis:

Download
 Ime datoteke:  icd2 PCB.pdf
 Velikost datoteke:  345.94 KB
 Downloadano:  105 krat

maradona
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Tor 14 Jun 2005 19:19
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 03, 2005 11:28 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mene pa zanima, će to vezje oziroma programotor zares deluje. Namreč sem naredil podobnega pa mi ne deluje Shocked
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
tiger007
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 03, 2005 12:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Meni deluje brez problemov. Se opravičujem za pozen odgovor.
gaborp
Član
Član

Pridružen-a: Sob 16 Jul 2005 9:54
Aktiv.: 0.27
Kraj: Škofja Loka / Tržič

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 02, 2006 2:02 pm    Naslov sporočila:  Ali ste projekt speljali do konca? Odgovori s citatom

Od zadnje objave v je minilo že kar nekaj časa. Zanima me ali kdo uporablja ta ICD2 in če je z njim zadovoljen (ali je z njim kaj težav), rad bi se lotil izdelave programatorja, vendar bi se prej prepričal ali resnično deluje.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Djurodrljaca
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 02, 2006 2:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Že kakšno leto uporabljam programator narejen po shemi na tej strani.
Nazaj na vrh
NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.62
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 02, 2006 3:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaj pa tale USB verzija ICD-ja?
Je že kdo poskusil ICD uporabljati tudi v CCS C Compilerju?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
tiger007
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 03, 2006 9:48 am    Naslov sporočila:  Re: Ali ste projekt speljali do konca? Odgovori s citatom

gaborp je napisal/a:
Od zadnje objave v je minilo že kar nekaj časa. Zanima me ali kdo uporablja ta ICD2 in če je z njim zadovoljen (ali je z njim kaj težav), rad bi se lotil izdelave programatorja, vendar bi se prej prepričal ali resnično deluje.

V zgornjem postu sem že napisal, da deluje v redu, moti me edino počasen odziv pri debugiranju. Kar se tiče verzije na USB pa mislim da je problem pri dobavi integrirca od Cypressa.

LP

NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.62
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 03, 2006 11:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kateri integrirc pa je od Cypressa? Tam so samo en PIC, FTDI-jev usb-serial pretvornik ter operacijski ojačevalc. Bolj me zanima, kje dobiti takšen mini DC-DC step-up converter, kot je tam uporabljen!?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Djurodrljaca
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 04, 2006 12:17 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mislim, da je on govoril o originalnem ICD2 in ne o temu, ki sem ga jaz navedel.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Microchip PIC Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni