www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Katero navigacijo inštalirati ba windows mobile
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Navigacija in sledenje
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Galus
Član
Član

Pridružen-a: Pet 18 Jun 2010 12:30
Aktiv.: 0.81
Kraj: Cerknica

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 23, 2010 4:12 pm    Naslov sporočila:  Katero navigacijo inštalirati ba windows mobile Odgovori s citatom

Živijo!

Zanima me katero navigacijo priporočate za mobilni telefon z windowsi.
Naložil sem si garmina vendar mi ga telefon ne prepozna kot program
zato ga ne morem zagnati.
Ali mi zna kdo povedati kako se zadeva naloži.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
luka1995
Član
Član

Pridružen-a: Sob 17 Apr 2010 21:42
Aktiv.: 3.33
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 23, 2010 4:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Garmin mobile XT za WM se čisto preprosto inštalira...
http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=3413
Kako inštalirati: http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=3413#Instruct
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
osmica
Član
Član

Pridružen-a: Sob 22 Maj 2004 21:16
Aktiv.: 1.59
Kraj: savinjska

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 23, 2010 7:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Poglej na kakšen Blink ali Partis imaš veliko te robe od Garmina, Igo, Mio.. in tudi navodila so zraven kako inštalirat.
Nazaj na vrh
Dexboy
Član
Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46
Aktiv.: 5.46
Kraj: Horjul

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 23, 2010 9:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Priporočilo: Garmin... dobesedno sux :/

Traja da najde satelite, zamuja z navigacijo itd.. :/

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
luka1995
Član
Član

Pridružen-a: Sob 17 Apr 2010 21:42
Aktiv.: 3.33

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 23, 2010 9:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Prednost garmina je samo to da je v slovenskem jeziku pa da te zapelje po drugi poti Very Happy Jaz sem bil z Navigon zadovoljen, samo nevem če je za WM... Smile
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
osmica
Član
Član

Pridružen-a: Sob 22 Maj 2004 21:16
Aktiv.: 1.59
Kraj: savinjska

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 24, 2010 8:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imam Garmin Igo8 in Primo vse na WM in vse ima slovenski jezik in vmestnik. Od teh je po moje najbolši igo8 potem Primo in Garmin.
Nazaj na vrh
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 21.00
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 24, 2010 11:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Si moram res nabavit enega garmina, če je tako dober in edini v slovenščini ... Laughing

Zaenkrat imam neko levo zadevo, ki mi po SLO kaže že na kakšni krajši relaciji več zastojev kot pa zavojev ... Think

Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.71
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 25, 2010 12:36 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tole od Iztoka je videt mnogo bolje kot Harmin... Iztok, imaš kupljeno kodo za prometne info? Jaz sem uporabljal testno, ki je bila v začetku leta brezplačna za Harmina, pa je bilo vse skupaj precej neuporabno.

Vprašanje pa je kartografije - za Harmina so karte v redu posodobljene. Le kategorizacija kakšne ceste je v in te pelje okrog namesto po glavni cesti.

Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 21.00
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 25, 2010 11:57 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Licenco TMC sem dobil na posodo ... Wink

Odkar ponudniki navigacij za SLO kupujejo karte pri slovenskem MONOLITu vključno z garminom je ta že v zaostanku, ker updejte potem posodablja počasneje od konkurence ... Whistle
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
qwertz
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57
Aktiv.: 13.22
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 25, 2010 1:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Za harmina se da dobiti zelo uporaben generator. Dobi se ga na pašnikih. S pomočjo kod , ki jih vstaviš v generator, dobiš kodo za TMC sprejemik in si odkleneš katerokoli državo, v kateri imajo TMC.

Za mobilne telefone je edino harmin v slovenščini, za navigacijske naprave je pa malo morje programske opreme v slovenščini.
Nazaj na vrh
.
Član
Član

Pridružen-a: Čet 06 Maj 2010 20:12
Aktiv.: 5.63

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 25, 2010 4:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

qwertz je napisal/a:

Za mobilne telefone je edino harmin v slovenščini.

Tale je za lase privlečena Rolling Eyes

Ovi maps, sygic, ndrive.....
Nazaj na vrh
Jaka57
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47
Aktiv.: 24.57
Kraj: Grosuplje

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 25, 2010 8:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ni edino Garmin v slovenščini!
Na HTC Touch HD mi tako Igo kot Garmin najdeta satelite praktično enako hitro.
Pri Garminu se odklenjene karte se enostavno pošljejo iz PC-ja na aparaturo ali SD kartico.
Za odklepanje ne potrebuješ generatorjev, ampak za to obstaja kratek program, ki se ga da zagotovo najti na tistih pašnikih, ki so omenjeni zgoraj.
O tem, kateri je boljši in kateri slabši, je bilo pa že kar nekaj napisanega. V glavnem pa so pri navigacijah glavni problem, kot je že Iztok napisal, karte.

Za WM pa obstaja kar nekaj navigacij:

Navigacije.JPG
 Opis:
Nekaj navigacij za WM
 Velikost datoteke:  63.07 KB
 Pogledana:  25 krat

Navigacije.JPG

andro76
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Ned 03 Okt 2010 22:13
Aktiv.: 0.03
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 04, 2010 10:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ali kdo ve kako bi nastavil TMC na Nokii E71?
nostromo
Član
Član

Pridružen-a: Sob 24 Dec 2005 18:19
Aktiv.: 1.06

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 05, 2010 9:20 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Bom še jaz vprašal za garmina in windows sisteme......

V posodobitev sem dobil evertone ce-n442, ki ima windows CE core5.0 sistem in naložene nav`n`go karte pa me zanima, če je med vami kdo že naložil Igo (ali garmina XT-ja) na to napravo. Imam probleme že s tem, da naprave moj raćunalnik (XP) ne vidi-ne morem niti pogledat, kaj je gor naloženo'??

Hvala za pomoč, LP
Nazaj na vrh
qwertz
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57
Aktiv.: 13.22
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 05, 2010 10:06 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Za sprejem TMC podatkov potrebuješ sprejemnik, telefoni imajo vgrajene radijske sprejemnike (uporabljajo se samo za poslušanje radia), vendar niso "software-sko povezani" z navigacijo, da bi sprejemali še prometne informacije preko RDS. Žal je tako...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Navigacija in sledenje Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni