|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
nissanpower Član

Pridružen-a: Čet 03 Sep 2009 16:44 Prispevkov: 23 Aktiv.: 0.12 Kraj: domžale
|
Objavljeno: Pon Sep 27, 2010 12:58 pm Naslov sporočila: Zaposlitev |
|
|
Spoštovani !
Vem, da tole mogoče ni v pravi temi, samo me zanima, jaz sem letos končal 4 letnik, vendar mi ni uspelo naredit mature ( 3 predmete sem naredil, 4 sem padel). Naslednji rok imam februarja do takrat se pa mislim zaposlit v kakšnemu podjetju ali pa preko študenta. Problem je pa ta, da sem po internetu preiskal vse možnosti in nikjer ne najdem dela. Če bi mi lahko nekdo prosim pomagal, kje bi še lahko pogledal za delo, ker nočem bit do februarja doma in nč naredit razen za šolo.
Lep pozdrav |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
GregaG Član

Pridružen-a: Pet 12 Sep 2008 22:14 Prispevkov: 83 Aktiv.: 0.41 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Pon Sep 27, 2010 1:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išči na:
http://www.studentski.si/
http://www.stud-serv-mb.si/
Glede na to da si iz Domžal, bi moral študentsko delo najti dokaj hitro.
No odvisno tudi koliko si izbirčen. Kar se pa tiče študentskega dela, ki je povezan z elektro stroko, je pa ta redek. Tako da če ciljaš na tako delo, je bolje da najdeš prej neko drugo študentsko delo in sproti spremljaš oglase.
Si si pa izbral malce neugoden čas, ker se sedaj grebe za delo malce več študentov, zaradi začetka šolskega leta. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dorijan Član

Pridružen-a: Ned 22 Jun 2008 10:48 Prispevkov: 2564 Aktiv.: 12.40 Kraj: južnoprimorska
|
Objavljeno: Pon Sep 27, 2010 3:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če hočeš delo prek študenta v elektro stroki. Ne išči prek e-študenta ampak pošlji mejl na kako firmo, ki dela nekaj kar te zanima. Jaz osebno še nisem imel študentskega dela v stroki, ki bi ga našel na strani od študenta.
Tako se je glasila moja prošnja po srednji šoli(4leta nazaj).
Koda: |
Sem dijak tehniške gimnazije ...
Ker me elektrotehnika zelo zanima sem se odločil nadaljevati šolanje na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani.
Kjub temu, da gimnazija nima praktičnega pouka, se z eletkrotehniko veliko ukvarjam. V 2. In 3. letniku sem se udeleževal tekmovanj
z mobilnimi roboti v samostojni vožnji po labirintu. Delal sem že z mikrokrmilniki MICROCHIP(basic,assembler), z
SIEMENSOVIM sistemom LOGO! ter z MITSCHUBISI-jevo ALPHO.
Da bi pridobil še več izkušenj iz tega področja, bi se rad v avgustu in septembru zaposlil pri vas.
P.S. Opravljen imam vozniški izpit B kategorije. Imam aktivno znanje angleščine (tudi strokovne) in pasivno nemščine. |
V takem smislu napiši prošnjo in pošlji na firmo.
Lahko pa si omisliš kako ARM ali pa FPGA razvojno plato in se začneš učit programiranje z raznimi internet tutoriali _________________ Če nekaj deluje, razstavi in ugotovi zakaj. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nissanpower Član

|
Objavljeno: Pon Sep 27, 2010 4:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ok, hvala za odgovora bom probal v nekatera podjetja poslat prošnjo če me bodo sprejel za par mesecev |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nissanpower Član

|
Objavljeno: Pon Sep 27, 2010 4:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Še eno vprašanje imam ali si to poslal preko pošte podjetju ali v elektronski obliki ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
drVrh Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17 Prispevkov: 918 Aktiv.: 4.35 Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese
|
Objavljeno: Pon Sep 27, 2010 7:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Najboljše je da greš ti tja in tam v živo narediš prošnjo dela, kar se tiče pisnih prošenj so bolj kilave kolikor imam jaz izkušenj z njimi, dobra beseda in močen stisk roke povesta o tebi vse, vsaj takšno je moje mnenje. _________________ Iz dneva v dan sem se spraševal kaj je to elektrika, vendar nisem našel odgovora ... in še vedno si postavljam to vprašanje
LP
Grega |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
piroman Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06 Prispevkov: 2707 Aktiv.: 11.42 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Sep 27, 2010 7:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pri nas dela kar nekaj študentov. Običajno kandidat pošlje po mailu par stavkov o tem kaj študira, kaj zna in kaj ga zanima. Kaj je tisti ključ po katerem se izbira? Predvsem splošen vtis, najprej po mailu, potem v živo. Če je mail poln pravopisnih napak, manjkajo osnovni podatki in pride z naslova v stilu majchy@blabla.com, to ni najboljše izhodišče za dobit delo  _________________ One shouldn’t work on semiconductors, that is a filthy mess; who knows if they really exist!
Wolfgang Pauli, 1931 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dorijan Član

Pridružen-a: Ned 22 Jun 2008 10:48 Prispevkov: 2564 Aktiv.: 12.40 Kraj: južnoprimorska
|
Objavljeno: Tor Sep 28, 2010 4:08 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem po mailu poslal. _________________ Če nekaj deluje, razstavi in ugotovi zakaj. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nissanpower Član

|
Objavljeno: Čet Sep 30, 2010 4:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imam eno vprašanje, na kakšen način naj najdem podjetja, ki so v elektro stroki, da bi jim poslal mail, če bi lahko pri njih opravljal delo za par mesecev. Veliko je Sp podjetnikov, vendar ne vem kateri so dobri ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni