|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
horvi Član

Pridružen-a: Čet 17 Mar 2005 16:36 Prispevkov: 156 Aktiv.: 0.66 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Okt 05, 2010 1:57 pm Naslov sporočila: Brezplačna vstopnica - Electronica 2010 Munchen |
|
|
Farnell spet preseneča ...
... na svoji strani ponuja brezplačne vstopnice za Munchen-ski sejem electronica 2010, ki bo potekal od 9 - 12 Novembra 2010
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PPG78 Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09 Prispevkov: 2342 Aktiv.: 9.88 Kraj: Gorenjska
|
Objavljeno: Tor Okt 05, 2010 5:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brezplačne karte ponujajo še pri Richo, Vishay in Elektronik Praxis (nagradna igra).
Obisk sejma organizirajo tudi pri Svet Elektronike.
Ali gre kdo za 2 dni? Se ve za kakšen ugoden hotel v bližini?
LP, Peter |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
juref Član

Pridružen-a: Tor 15 Dec 2009 11:45 Prispevkov: 226 Aktiv.: 1.20 Kraj: Črnomelj
|
Objavljeno: Sre Okt 06, 2010 9:24 am Naslov sporočila: Re: Brezplačna vstopnica - Electronica 2010 Munchen |
|
|
Kaj pa prevoz je treba plačat ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70775.68
|
Objavljeno: Sre Okt 06, 2010 9:42 am Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
juref Član

Pridružen-a: Tor 15 Dec 2009 11:45 Prispevkov: 226 Aktiv.: 1.20 Kraj: Črnomelj
|
Objavljeno: Sre Okt 06, 2010 12:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
MarE69 je napisal/a: |
Če greš na štop, ne.
Razmišljam, da bi napolnil kombi
Ena opcija je tudi avtodom. Parkiraš na sejmu, prenočiš na parkplacu, pa še zvečer greš komot na pir (ok, 5 jih gre na pir, en pa vozi). Najem je v tem času cca. 100€/dan, kar je ceneje kot katerikoli hotel za 6 oseb. |
Samo enega je treba najti ki ne pije  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
drVrh Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17 Prispevkov: 918 Aktiv.: 4.35 Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese
|
Objavljeno: Sre Okt 06, 2010 3:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
javite če boste šli s skupinskim prevozom grem absolutno zraven! _________________ Iz dneva v dan sem se spraševal kaj je to elektrika, vendar nisem našel odgovora ... in še vedno si postavljam to vprašanje
LP
Grega |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.02 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sre Okt 06, 2010 4:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem bil, dvakrat.
Po tridnevnem raziskovanju semnja sem bil mrtvo truden. Še po desetih dneh nisem bil sposoben spraviti kaj pametnega skupaj. Pa bi moral. A žal ni šlo. In ko pogledam kaj sem od semnja imel moram reči, da bolj malo. Je krasen spektakel elektronike. Vse za oči in dušo (body paint). Realno gledano pa neke koristi od tam dobljenih informacij ni bilo. Potrebno je seveda upoštevati, da informacije dandanes dobivamo preko interneta.
Včasih smo na ljubljanski semenj hodili po papirnate kataloge. Tik pred sedaj pa po kataloge na CD-jih. Pred kakim mesecem sem vse to zmetal stran. Spoznal sem namreč, ko kaj potrebujem grem tako in tako iskat na internet. Razlog je povsem preprost. Spotoma ugotovim še dobavljivost.
Piko na i pa je postavilo dejstvo, da na semnju nekaterih stvari nisem smel niti fotografirati !??
V čem je potem sploh point semnja ? _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mirkatmir Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 9:14 Prispevkov: 1876 Aktiv.: 7.91 Kraj: Ribnica (JN75IR)
|
Objavljeno: Sre Okt 06, 2010 5:57 pm Naslov sporočila: Re: Brezplačna vstopnica - Electronica 2010 Munchen |
|
|
Men so jo poslali kar na dom! No ja, Voucher. _________________ lp, Miran (Miro - S51SK) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.75 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Sre Okt 06, 2010 7:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
VolkD je napisal/a: |
Sem bil, dvakrat.
Po tridnevnem raziskovanju semnja sem bil mrtvo truden. Še po desetih dneh nisem bil sposoben spraviti kaj pametnega skupaj. Pa bi moral. A žal ni šlo. In ko pogledam kaj sem od semnja imel moram reči, da bolj malo. Je krasen spektakel elektronike. Vse za oči in dušo (body paint). Realno gledano pa neke koristi od tam dobljenih informacij ni bilo. Potrebno je seveda upoštevati, da informacije dandanes dobivamo preko interneta.
Včasih smo na ljubljanski semenj hodili po papirnate kataloge. Tik pred sedaj pa po kataloge na CD-jih. Pred kakim mesecem sem vse to zmetal stran. Spoznal sem namreč, ko kaj potrebujem grem tako in tako iskat na internet. Razlog je povsem preprost. Spotoma ugotovim še dobavljivost.
Piko na i pa je postavilo dejstvo, da na semnju nekaterih stvari nisem smel niti fotografirati !??
V čem je potem sploh point semnja ? |
Zato pa ne potrebujem vstopnice, ki sem jo danes prejel po pošti in jo rade volje odstopim. Ampak ker vidim, da so tako radodarni z njimi, da si jo lahko vsak sam brezplačno naroči, bo pa za podkuriti ogenj.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jurem Član

Pridružen-a: Tor 02 Dec 2003 15:53 Prispevkov: 408 Aktiv.: 1.72 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Okt 07, 2010 9:46 am Naslov sporočila: |
|
|
MarE69 je napisal/a: |
Ena opcija je tudi avtodom. Parkiraš na sejmu, prenočiš na parkplacu, pa še zvečer greš komot na pir (ok, 5 jih gre na pir, en pa vozi). Najem je v tem času cca. 100€/dan, kar je ceneje kot katerikoli hotel za 6 oseb. |
Hmm, parkirišče na sejmu ni zastonj. Ne verjamem, da bodo natančni Nemci pustili, da nekdo prenočuje na parkirišču nekje v Munchnu.
Strošku avtodoma je treba prišteti strošek tunelov (Karavanke in avstrijski tuneli) za tja in nazaj, pa še gorivo.
Hotelov v bližini Munchna en mesec pred sejmom ni za dobiti, razen po naključju, če nekdo odpove. Jaz sem si ga rezerviral v začetku maja, pa sem bil že malo pozen.
Vprašanje ali iti na sejem ali ne - še posebej na največji sejem elektronike v naši bližini, mislim, da je odgovor da. Na njemu se vidi ogromno, sreča se veliko ljudi, ki jih ponavadi nimaš možnosti videti vsak dan (tudi iz Slovenije ), letos bo ša še posebej zanimivo, ker se bo dalo na sejmu preizkusiti električna vozila - glej link..
Res pa je - kot pravi Darko, da je sejem naporen, vendar to vzamem v zakup za vse tisto, kar na sejmu vidim in doživim.
Lp
Jure |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smac_a Član

Pridružen-a: Sob 21 Nov 2009 12:37 Prispevkov: 41 Aktiv.: 0.22
|
Objavljeno: Čet Okt 07, 2010 11:07 am Naslov sporočila: |
|
|
Živijo,
tudi jaz sem včeraj prejel Farnell-ov voucher. Če ga kdo potrebuje naj me kontaktira. V nasprotnem primeru ga bom uporabil kot akumulator za prah
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BluPhenix Član

Pridružen-a: Pet 05 Mar 2004 12:54 Prispevkov: 1018 Aktiv.: 4.29 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Čet Okt 07, 2010 1:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
V čem je potem sploh point semnja ?
|
Za skleapenje novih poslov, temu je sejem namenjen. Ne za pašo oči, niti za pasenje firbca. Sej pogledaš lahko, a kaj konkretnega zveš šele, ko se komu predstaviš in začneš debatirati o resnih stvareh.
Za industrijo so taki sejmi še vedno "nuja". _________________
Pravilo št. 1: Pišite slovensko, velja za vse.
TA SUHI ŠKAFEC PUŠČA. Saj ni tako težko, no! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.68 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Čet Okt 07, 2010 6:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pri nas iz firme gremo kar s kombijem.
Na sejmu se predstavlja nekaj naših dobaviteljev, nekaj odjemalcev, pogleda se, kaj je novega v tehnologiji in "obdela" nekaj ponudnikov opreme, ki se jo planira kupiti v bližnji prihodnosti.
Tako da sejem je vse kaj drugega kot firbec in paša za oči. Vsaj za nas, "ta resne"  _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.02 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Čet Okt 07, 2010 8:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
@BluPhenix: Če prideš na sejem in ne smeš fotografirati exponata, potem se upravičeno vprašam čemu je sejem namenjen. Še posebej, če to počnem z novinarsko izkaznico. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BluPhenix Član

Pridružen-a: Pet 05 Mar 2004 12:54 Prispevkov: 1018 Aktiv.: 4.29 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Čet Okt 07, 2010 8:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bom še enkrat napisal:
Za sklepanje novih poslov, temu je sejem namenjen. Ne za pašo oči, niti za pasenje firbca. Sej pogledaš lahko, a kaj konkretnega zveš šele, ko se komu predstaviš in začneš debatirati o resnih stvareh.
Po mojih izkušnjah je tam toliko specifične robe, da se pošteno požvižgajo na press kartice, razen če si res z neke ornk revije. Tudi to, da kaj ni dovoljeno slikat je na sejmih stalnica. For your eyes only pač. Prvi sampli, ki nočejo, da jih kdo takoj skopira, ali pa kakšni drugi poslovni vzroki.
aly razume poanto. _________________
Pravilo št. 1: Pišite slovensko, velja za vse.
TA SUHI ŠKAFEC PUŠČA. Saj ni tako težko, no! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni