|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
kranjc Član

Pridružen-a: Pon 29 Mar 2004 20:13 Prispevkov: 233 Aktiv.: 0.98 Kraj: Cerknica
|
Objavljeno: Sob Jan 07, 2006 7:33 pm Naslov sporočila: Neznan simulator |
|
|
Pozdravljeni,
iimam zelo veliko težavo. Pred približno pol leta sem našel krasen program za simulacijo digitalnih vezij. Všeč mi je bil predvsem zato ker si imel med elementi na voljo tudi nekaj najbolj standardnih PICev. Ko sem si hotel pred 14-imi dnevi ta program prenesti na disk iz spletne strani je prišla na plan težava, saj te strani nisem našel. Problem je ker sem pozabil ime programa. Spomnim se le to da je bil na koncu nek board, mislil sem da se je imenoval v-board, vendar tega ne najdem (Google + Yahoo), tako da bi lepo prosil če kdo to pozna da mi pove točno ime ali celo mogoče pripne povezavo do strani, saj bi program še komu prišel prav. Je pa bil vsaj takrat brezplačen (če kdo ne razume freewere).
Za pomoč se vam najlepše zahvaljujem.
Če mi uspe najti, pripnem povezavo.
LP Kranjc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14676 Aktiv.: 61.80 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Sob Jan 07, 2006 8:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Eden iz med dobrih simulatorjev je Profilab Exspert. Simatičen izdelek firme Abacom.
Demo verrzijo lahko snameš tukaj. Deluje praktično vse razen možnosti shranitve simulacije. Nisem pa prepričan, da je v bazi elementov tudi kak PIC. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kranjc Član

Pridružen-a: Pon 29 Mar 2004 20:13 Prispevkov: 233 Aktiv.: 0.98 Kraj: Cerknica
|
Objavljeno: Sob Jan 07, 2006 11:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala Silvo, vendar nisem iskal tega. Približno 1 uro in 30 minut dodatnega iskanja je obrodilo sadove. Končno sem našel kar sem iskal. Torej je neznan simulator postal znan. Imenuje se Virtual Bread Board. Še povezava: http://www.muvium.com/
Poskusite še ostali. Kot sem omenil podpira tudi nekaj PICev, ki se jim naloži .hex datoteka. Upam da bo komu kaj pomagal.
LP
Kranjc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NUFAN Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39 Prispevkov: 947 Aktiv.: 3.99 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Ned Jan 08, 2006 11:33 am Naslov sporočila: |
|
|
Sem preizkusil tale simulator in se mi na prvi vtis zdi zelo dober in enostaven. Se mi dopade, ker imaš na voljo nekaj vrst PIC-ev. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
snow Član

Pridružen-a: Tor 27 Dec 2005 14:02 Prispevkov: 341 Aktiv.: 1.44 Kraj: Ljubljana || Velenje
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tham Neznanec

Pridružen-a: Čet 22 Feb 2007 11:24 Prispevkov: 9 Aktiv.: 0.04 Kraj: Lj.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni