|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
hozek Neznanec

Pridružen-a: Čet 21 Okt 2010 23:31 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: ljutomer
|
Objavljeno: Čet Okt 21, 2010 11:36 pm Naslov sporočila: TIV za zakasnitvene vklope elektromagnetov |
|
|
zanima me če ima kdo kje kako elektroshemo ali kaj podobnega za vklope z časovnimi zakasnitvami
gre se za dva elektromagnetna ventila ki bi se ob vklopu stikala vklopila ločeno z zakasnitvijo 15ms . torej eden takoj ob vklopu stikala drugi za 15ms.
hvala za odgovore
lp marko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowfly Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07 Prispevkov: 4082 Aktiv.: 17.18 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Okt 22, 2010 12:02 am Naslov sporočila: |
|
|
Sta ta dva elektromagnetna ventila enaka? Pa mora biti zakasnitev med odprtjem prvega in drugega ventila natanko 15 mS? 15 mS je precej kratek čas, je to pravilen podatek? Povej mi še, kolikšen je potreben tok za vklop ventila, ter za kakšno napetost je grajen. _________________ Še dobro, da bitje srca in dihanje nadzoruje vegetativno živčevje. V nasprotnem primeru nekateri ne bi preživeli niti 24 ur. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
hozek Neznanec

Pridružen-a: Čet 21 Okt 2010 23:31 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: ljutomer
|
Objavljeno: Pet Okt 22, 2010 12:09 am Naslov sporočila: |
|
|
Slowfly je napisal/a: |
Sta ta dva elektromagnetna ventila enaka? Pa mora biti zakasnitev med odprtjem prvega in drugega ventila natanko 15 mS? 15 mS je precej kratek čas, je to pravilen podatek? Povej mi še, kolikšen je potreben tok za vklop ventila, ter za kakšno napetost je grajen. |
elektromagneta bosta za 12v. toka pa še nevem ker najprej bi rad našel ustrezno vezje oz krmilje za to.. ja rad bi da bi bilo vsaj med 15 in 25ms. ventila pa bosta popolnoma enaka.. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni