|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
krapar Član

Pridružen-a: Pet 23 Apr 2010 23:41 Prispevkov: 37 Aktiv.: 0.20 Kraj: Šedem
|
Objavljeno: Ned Okt 24, 2010 12:23 am Naslov sporočila: ic prog na windows 7_x64 |
|
|
Lep pozdrav.
Zanima me, če komu dela ic prog v.1.06 na 64-bitni windows 7. Meni namreč na noben način ne uspe prepričati programa, da bi delal. Ko odprem program mi napiše privileged instruction in pica ne morem ne programirati ne nič. Če pa pod možnosti programu nastavim združljivost z windows 98, mi sicer prvega opozorila ne napiše več in se program normalno odpre, ko pa hočem odpreti ali shraniti projekt pa se program kar zapre.
Upam, da nisem česa spregledal in napisal kakšne neumnosti.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 17.03 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Ned Okt 24, 2010 8:09 am Naslov sporočila: |
|
|
Če imaš legalna okna lahko za nekatere verzije dobiš virtualni XP, ki teče znotraj W7. Sem z njim že uspel prepričat kakšno zadevo da deluje tam, če ni šlo drugače.
Windows XP mode se zadevi reče. _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni