|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
toshiba Član

Pridružen-a: Tor 21 Okt 2003 8:56 Prispevkov: 127 Aktiv.: 0.54 Kraj: Ljubljana - Šiška
|
Objavljeno: Tor Jan 13, 2004 8:48 am Naslov sporočila: Mobisux res SUX |
|
|
Silvo, kot si verjetno že sam opazil je na suxsu postala prava beda, zato me zanima, kaj meniš o mojem predlogu, da bi tukaj odprli še forum GSM, ki bi imel prvotni namen mobisuxsa in ne neke bedne komercijalizacija ali podobnih idiotizmov.
Hvala za odgovor
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.95 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Tor Jan 13, 2004 10:32 am Naslov sporočila: |
|
|
toshiba
Po moje nas za enkrat še ni dovolj za kako konkretno debato o mobilni telefoniji. Vse na to temo se lahko piše v "Zabavna elektronika" Če pa bo debata postala obširnejša pa bomo seveda razmišljali tudi v tej smeri.
lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
toshiba Član

Pridružen-a: Tor 21 Okt 2003 8:56 Prispevkov: 127 Aktiv.: 0.54 Kraj: Ljubljana - Šiška
|
Objavljeno: Tor Jan 13, 2004 11:14 am Naslov sporočila: |
|
|
Imaš prav, samo meni se tudi ne zdi fer da bi jest zdej po suxsu ljudi preusmirjal in jih pošiljal na tvoj forum, brez tvojega dovoljenja seveda. Konec koncev se lahko zgodi da se število uporabnikov zelo poveča in ne vem kakšno mnenje imaš ti o tem. Sam pa sem 100% za to, ker ste res fer ljudje [slovenščina je zame španska vas] gor. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.95 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Tor Jan 13, 2004 3:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
toshiba,
Sam forum na mobisux-u spremljam praktično od začetka aktivno pa tam od 2000 naprej. Forum tam je bil prvotno formiran na temo mobilne telefonije. Bil je zelo zanimiv. Sedaj pa je tam vse živo od telefonije, računalništva, avtomobilizma, ljubezni, elekronike.... Splošna kvaliteta je po moji oceni zelo padla. Vzrok pred vsem toliko različnih forumov, ki so pač pritegnili vse mogoče uporabnike. Cilj lastnikov tam je pač pridobiti čim več uporabnikov.
Tam je "online" več uporabnikov koliko jih mi premoremo skozi cel dan.
Da pa se tukaj nekoč ne bi zgodilo nekaj podobnega, kot na mobixu in bi forum zgubil svoj prvotni pomen sam tukaj ne vidim potrebe po širjenju foruma na kaka posebna področja. Sploh pa ne izven področja za katero je forum postavljen . (elektrika, elektronika, računalništvo) Se pa s šefom Frenkijem ravno dogovarjava, da bi odprla en nov forum za debato kot je nap. tale, ki nima veze z elektroniko. Dobrodošel kak namig za naslov.
lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
toshiba Član

|
Objavljeno: Tor Jan 13, 2004 3:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Res je, popolnoma se strinjam, zato tudi ne vem, če se splača vse iz suxsa pripeljati sem, ker se bojim, da bi se kreganje nadaljevalo še tukaj in potem res nismo nič profitirali. Predlog za off topic je super ime pa ni važno lahko je recimo "kr neki"
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni