|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Kiki3005 Članica

Pridružen-a: Sre 17 Nov 2010 21:26 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.02 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Nov 17, 2010 9:47 pm Naslov sporočila: Nakup LCD zaslona za toshibo A300 |
|
|
živjo,
zanima me kje bi v Ljubljani lahko kupila LCD zaslon za prenosnik toshiba A300. V Big bangu in Harvey Normanu jih nimajo Mi lahko prosim kdo pomaga? Aja, pa ne spoznam se tudi na velikost zaslona, mi lahko kako pomagate še pri tem?
Hvala v naprej. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elson2k Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09 Prispevkov: 1660 Aktiv.: 8.71 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Sre Nov 17, 2010 9:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Točna oznaka prenosnika bi bil najlažji način, da ti pomagamo pri ugotovitvi tipa potrebnega zaslona. Ta je ponavadi navedena na nalepki na spodnji strani prenosnika.
Kakšen je pa sploh razlog menjave zaslona? Trgovine tipa BigBang in Harvey Norman teh zadev ne prodajajo ali servisirajo, za to so pooblaščeni servisi. V tvojem primeru recimo Inea iz Stegen v Ljubljani.
(Saj govorimo o okvari zaslona, a ne? Ali bi rada imela priklopljen zunanji zaslon na prenosniku?) _________________ As every cat owner knows, nobody owns a cat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Kiki3005 Članica

|
Objavljeno: Sre Nov 17, 2010 9:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Moj ekran na prenosniku je počen. Model prenosnika pa je toshiba satelite A300D-11S.
Kakšne pa so pribljižno cene zaslonov?
Hvala |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elson2k Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09 Prispevkov: 1660 Aktiv.: 8.71 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Sre Nov 17, 2010 10:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Cene novih zaslonov so precej zasoljene. Za rabljenega se najbolj splača zaslon odpret, da se točno vidi oznaka panela in se nato poišče ustreznega. Ene in iste panele namreč uporablja več proizvajalcev v svojih modelih prenosnikov.
V tvojem primeru gre za precej razširjen, 15.4" model zaslona ločljivosti 1280*800 pik. Jaz sem ga nazadnje za kolega dobil na bolhi za 30€.
Bi pa nekdo res moral to odpret in pogledat točno oznako panela in potem se išče naprej. _________________ As every cat owner knows, nobody owns a cat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Kiki3005 Članica

|
Objavljeno: Sre Nov 17, 2010 10:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala lepa za odgovor, kontaktirala bom tudi podjetje Inea, ter se pozanimala o vgradnji, ter nakupu zaslona.
Hvala še enkrat in lep pozdrav  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elson2k Član

|
Objavljeno: Sre Nov 17, 2010 10:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
No problem.  _________________ As every cat owner knows, nobody owns a cat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.62 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Sre Nov 17, 2010 11:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Moram pohvalit podjetje Inea. Delo opravijo dobro edino na dele čakajo dolgo časa. Trenutno stanje, ko je stvar na servisu pa je možno spremljati na internetu. Vem iz iskušenj, ker približno tako na eno leto crkne touchpad in je bil v garanciji že dvakrat na servisu.
Popravijo celo stvari, ki jih niso dolžni popraviti.  _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
watts Član

Pridružen-a: Sob 06 Nov 2010 17:59 Prispevkov: 422 Aktiv.: 2.37 Kraj: Knežak
|
Objavljeno: Sob Nov 20, 2010 12:08 am Naslov sporočila: |
|
|
Z Ineo imam glede servisov dobre izkušnje, razno razne elektronike ki jih hitro odpravijo...
imam pa satellite pro a300-1nt, in je bil v dveh letin 3x na servisu. 3x. ampak, ne pri inei, ampak pri... ASBISU. nikoli več! (ker zaenkrat dela! )
Vso srečo pri ekranu, moj (še) ni počen  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni