|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Popay Član

Pridružen-a: Ned 03 Jan 2010 11:51 Prispevkov: 98 Aktiv.: 0.52 Kraj: Piškovc
|
Objavljeno: Pet Nov 26, 2010 9:48 pm Naslov sporočila: Popay gre na Pranger |
|
|
mucek4 je napisal/a: |
Ti malo najedaš kajne? Če bi bilo po moje...
Vse odgovore lahko dobiš na tisti strani in na našem forumu. Samo pobrskati je treba.
Drugače pa. Na vsa vprašanja so odgovori podani že na tistih dveh linkih zgoraj, manjka samo še plačilo, ki je pa za LENOBE tukaj. |
Mucek hvala za NE pomoč veš ne obcvladami vsi ang jezika zato se ne moremo pomagati tudi z zvojimi prispodobami NE.
Hvala LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.06 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pet Nov 26, 2010 10:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če ne obvladaš jezika potem prosi za prevod. V danem primeru tega nisi storil, zato pa si dal raje aroganten odgovor.
Tole je prvo opozorilo. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Popay Član

Pridružen-a: Ned 03 Jan 2010 11:51 Prispevkov: 98 Aktiv.: 0.52 Kraj: Piškovc
|
Objavljeno: Sob Nov 27, 2010 9:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
VolkD je napisal/a: |
Če ne obvladaš jezika potem prosi za prevod. V danem primeru tega nisi storil, zato pa si dal raje aroganten odgovor.
Tole je prvo opozorilo. |
VOLK D lahko me zveseljem brišeš z foruma če si boš olajšal dušo, lepo sem prosil za pomoč, pa dobim odgovor za LENOBE.
Hvala za sodolovanje . |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.06 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sob Nov 27, 2010 10:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Popay, karkoli že počnem na forumu počnem vedno in zgolj v korist in preglednost foruma.
Tvoje prispevke sem popravljal, združeval, poslovenil,... in zato te nisem nič karal in opozarjal.
Samo zelo naivni in moči željni mladci si predstavljajo, da je delo moderatorja neko šerifovstvo in da pri tem uživamo nagajat uporabnikom.
In ja, definitivno res je, da si vse odgovore že dobil. Tvoje nadaljnje obnašanje si je mogoče razlagati zgolj tako, da bi rad dobil vse na pladnju, brez da bi se sam malo potrudil.
Načeloma tega na tem forumu ne počnemo. In ja, temu se reče lenoba.
Drugače pa tole je drugo in zadnje opozorilo. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

|
Objavljeno: Ned Nov 28, 2010 11:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Popay na ZS je napisal/a: |
Od: Popay
Za: VolkD
Objavljeno: Ned Nov 28, 2010 8:14 pm
Naslov sporočila: odgovor Citiraj sporočilo
Spoštovani "moderator" kaj takšnega še v življenju nisem doživel, da negdo uči zavednega slovenca govoriti in pisati slovensko, to pa je ABSURD Nič ne rečem da sem morda površen pri pisanju ali pisanju v narečju, in tudi z primirjanjem z "mladcem" z tvoje strani ni primerno,. morda sem starejši od tebe.
Z intenetom se srečujem že 15 let in take arogance še nisem doživel kot sem jo od tebe. Zavedaj se da motiti se je človeško.
Od nikogar nisem nič zahteval, sem pa vedno prosil za pomoč.Vidim da so na tem forumu preveč vzvišanih ljudi, zato ne bom več vaš čan samo zaradi tvoje pristranskosti, ker nekomu dovoljuješ da uporabnike žali z LENOBO in uporabnika ki ni vešč operiranja z internetnim nakupovanjem.Sam še nikoli nisem nikogar neposredno želil in ga tudi ne mislim, ker imam spoštovanje do uporabnikov foruma.
Lahko bi ti še kaj napisal pa ne bom, toliko za opomin tebi in tvojemu obnašanju na forumu. Prosim da ma nemudoma zbrišeš z foruma, hvala.
Lepo pozdravljen in veliko sreče v nadaljnem delu, in bodi tudi ti zaveden slovenec tako kot sem jaz:
LP |
_________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59 Prispevkov: 2392 Aktiv.: 11.71 Kraj: Eindhoven, Nizozemska
|
Objavljeno: Ned Nov 28, 2010 11:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Popay žal, toda falil si že v štartu. Naredil si celo dramo s svojim odhodom, pa je ni bilo potrebno. Pač nisi se ujel s forumom in načinom delovanja na njem.
Očitno si se zmotil in si bil mišljenja da to zmoreš. Toda vedi; motiti se je človeško!. _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

|
Objavljeno: Ned Nov 28, 2010 11:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Popay je napisal/a: |
Spoštovani "moderator" kaj takšnega še v življenju nisem doživel, da negdo uči zavednega slovenca govoriti in pisati slovensko, to pa je ABSURD Nič ne rečem da sem morda površen pri pisanju ali pisanju v narečju, in tudi z primirjanjem z "mladcem" z tvoje strani ni primerno,. morda sem starejši od tebe.
|
Vsaka stvar je enkrat prvič. Zavednost je nekaj kar nima nič skupnega z jezikom. lahko si zaveden, pa jezika vseeno ne obvladaš. Primer je zgoraj:
negdo bi moralo biti nekdo,
slovenca bi moralo biti Slovenca,
primirjanjem bi moralo biti primerjanjem,....
Obstaja seveda možnost, da se motim in ima zavednost kar nekaj skupnega z jezikom, saj zahteva njegovo spoštovanje, predvsem v drugem primeru.
Morda si res starejši od mene, morda pa nisi. Žal to ne dokazuje zrelosti. In tu ti še veliko manjka.
Z intenetom se srečujem že 15 let in take arogance še nisem doživel kot sem jo od tebe. Zavedaj se da motiti se je človeško. |
Se bojim, da si tokrat nekoliko preveč "čoveški".
Od nikogar nisem nič zahteval, sem pa vedno prosil za pomoč.Vidim da so na tem forumu preveč vzvišanih ljudi, zato ne bom več vaš čan samo zaradi tvoje pristranskosti, ker nekomu dovoljuješ da uporabnike žali z LENOBO in uporabnika ki ni vešč operiranja z internetnim nakupovanjem.Sam še nikoli nisem nikogar neposredno želil in ga tudi ne mislim, ker imam spoštovanje do uporabnikov foruma. |
Tole pa ne drži ravno. Glede na to, da se sklicuješ na zavednost in istočasno tako pačiš slovenski jezik, bi se dalo sklepati, da žališ najmanj samega sebe.
Lahko bi ti še kaj napisal pa ne bom, toliko za opomin tebi in tvojemu obnašanju na forumu. Prosim da ma nemudoma zbrišeš z foruma, hvala.
Lepo pozdravljen in veliko sreče v nadaljnem delu, in bodi tudi ti zaveden slovenec tako kot sem jaz: |
Spoštovani "Popay" kaj takšnega še v življenju nisem doživel, da nekdo, ki je navaden uporabnik, na forumu opominja moderatorje.
Verjetno si hotel povedati, da naj te nemudoma zbrišem s foruma. Moram ti povedati, da se to ne bo zgodilo. Uporabnikov na našem forumu namreč ne brišemo. Pogoji za preprečitev dostopa do foruma (ban) pa še niso izpolnjeni. Tako zaenkrat ne morem uslišati tvoje želje.
Moram pa ti povedati, da jaz nočem biti zaveden slovenec, temveč sem že zaveden Slovenec, ki je pomagal in pomaga ustvarjati internet. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sibica Član

Pridružen-a: Sob 02 Maj 2009 15:24 Prispevkov: 1097 Aktiv.: 5.59 Kraj: Vremska Dolina
|
Objavljeno: Pon Nov 29, 2010 12:34 am Naslov sporočila: |
|
|
svašta _________________ Slabih pilotov ni. So dobri ali pokojni. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 21.00 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Pon Nov 29, 2010 12:36 am Naslov sporočila: |
|
|
Z intenetom se srečujem že 15 let in take arogance še nisem doživel kot sem jo od tebe. |
Že 15 let
Očitno se ti samo srečuješ z internetom, pregledal ga pa še nisi. Če bi ga, bi videl, da obstajajo tudi prevajalniki iz angleščine v slovenščino ... eden takih je npr. tale! Pa pazi - tisto podčrtano je povezava na drugo stran (po angleško link) na katerega moraš kliknit!
Zato s takimi izjavami samo še dodatno potrjuješ, da si mentalna lenoba, ki vse pričakuje na krožniku, in se raje krega kot malo dela in razmisli. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
psevdonim Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42 Prispevkov: 3406 Aktiv.: 14.93 Kraj: slo
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
S57NNT Član

Pridružen-a: Pon 21 Sep 2009 7:50 Prispevkov: 298 Aktiv.: 1.56 Kraj: Ljubljana - okolica
|
Objavljeno: Pon Nov 29, 2010 9:33 am Naslov sporočila: |
|
|
Jbg, tako pač mora biti, kam pa bi prišli, če bi se vsak, ki ima 5 minut časa, vtikal v delo moderatorjev? _________________ Preprostost še ne pomeni zaostalosti!
(Aleksander Sergejevič Jakovljev) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BluPhenix Član

Pridružen-a: Pet 05 Mar 2004 12:54 Prispevkov: 1018 Aktiv.: 4.30 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Pon Nov 29, 2010 11:09 am Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
Spoštovani "moderator" kaj takšnega še v življenju nisem doživel, da negdo uči zavednega slovenca govoriti in pisati slovensko, to pa je ABSURD Nič ne rečem da sem morda površen pri pisanju ali pisanju v narečju, in tudi z primirjanjem z "mladcem" z tvoje strani ni primerno,. morda sem starejši od tebe. |
Evo, popravljeno:
Citiram: |
Spoštovani "moderator". Kaj takšnega, da nekdo uči zavednega Slovenca govoriti in pisati slovensko, še nisem doživel. To je absurd. Priznam, da sem včasih površen pri pisanju in pišem v narečju. Tudi primerjanje z "mladcem" s tvoje strani ni primerno, saj sem mogoče starejši od tebe. |
No vsaj sliši se bolj slovensko.
Kako ločiš zavednega slovenca (ki misli da to implicira dobro znanje slovenščine) in takega, ki zna pisati slovensko?
Preprosto, prvi piše: z tvoje strani, z primerjanjem; drugi: s tvoje strani, s primerjanjem.
Vem, da sem nesramen, ampak tudi sklicevanje na lastno znanje pisanja slovenščine ob takih zmazkih je nesramno, nesramno do slovenskega jezika.
VolkD, tokrat sva na isti frekvenci  _________________
Pravilo št. 1: Pišite slovensko, velja za vse.
TA SUHI ŠKAFEC PUŠČA. Saj ni tako težko, no! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.76 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Pon Nov 29, 2010 12:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
.
Nazadnje urejal/a kobranka Tor Nov 30, 2010 4:53 pm; skupaj popravljeno 3 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Pon Nov 29, 2010 1:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
kobranka je napisal/a: |
Glede religije. Rimokatoliško Cerkev ubistvu preziram že nekaj časa, zato sem postal rimokatoliški ateist, med drugim tudi zaradi opisa pod zgornjim linkom od wikipedije. Če se mi bo kdaj zahotelo bom pristopil v pravoslavno ali protestantsko Cerkve ampak dvomim v to, ker mi stara zaveza laže, za novo bi pa mogel vprašati onega zgoraj, ker škofje in duhovniki si vsak po svoje interpretirajo religijo. Če bi me slišali to v času pokristjanjevanja bi me dobesedno obesili na pranger. |
Kobranka tokrat zadnje opozorilo. Dovolj je tvojih offtopic izletov. Še ena taka pa letiš!
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lojzek Član

Pridružen-a: Pet 25 Jan 2008 8:00 Prispevkov: 3387 Aktiv.: 16.00
|
Objavljeno: Pon Nov 29, 2010 2:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ne da bi se postavljal na katerokoli stran, ampak če na tistega na prangerju vržeš govno (kar je omenjeno v prvem top postu v temi pranger), in se "privezovalec" še ni dovolj odmaknil od "privezanca", je čisto možno da sta oba malo od govna
Nanaša se tole na post pred mojim in glede na to, kjer se post dve mesti pred mojim nahaja - v kateri temi  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni