|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
elsak Član

Pridružen-a: Čet 30 Sep 2010 22:55 Prispevkov: 571 Aktiv.: 3.18 Kraj: Koroška
|
Objavljeno: Čet Dec 02, 2010 9:06 pm Naslov sporočila: Dvi kamera |
|
|
Spet jaz.
Par let se že mučim in študiram, kaj bi naredil za zaslon. Zaradi svetlobe ne vidim nič na display in ne morem snemati na odprtih področjih.
Moral bi narediti eno ohišje z objemko za na zaslon, kot en zatič. Je pa moteče, ker se displey odpre ravno in se ga ne da bolj odpret. Lahko se vrti okrog, levo desno pa ne. Zato, bi si moral naredit podaljšano kukalo, da bi lahko notri gledal in mi zapre svetlobo. Podobno imam narejeno an fotoaparatu in vidim na display. Zraven imam vgrajeno povečevalno steklo, ki mi izostri pogleda na display.
Če imate kakšno idejo in bi bilo izvedljivo, mi prosim napišite.
Display je velik 5x7cm.
Hvala |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dorijan Član

Pridružen-a: Ned 22 Jun 2008 10:48 Prispevkov: 2564 Aktiv.: 12.39 Kraj: južnoprimorska
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elsak Član

Pridružen-a: Čet 30 Sep 2010 22:55 Prispevkov: 571 Aktiv.: 3.18 Kraj: Koroška
|
Objavljeno: Pet Dec 03, 2010 12:02 am Naslov sporočila: |
|
|
To ne pride v poštev, ker jaz sem na prostem in moram snemat. Moram z kamero sledit predmetu, pa tud prek batereij, ker ni napajanja. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni