www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

MPLAB IDE

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Microchip PIC
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Misek
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Jan 2006 10:01
Aktiv.: 0.41
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 23, 2006 10:05 am    Naslov sporočila:  MPLAB IDE Odgovori s citatom

Zanima me če ma kdo spisan kak tekst v slovenscini o tem programu? Rabil bi tako nek splosni opis, čemu je program namenjen, kaj se z njim da delat in podobno.

Ze v naprej hvala!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mujo
Član
Član

Pridružen-a: Ned 02 Jan 2005 19:24
Aktiv.: 3.15
Kraj: MB

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 23, 2006 10:55 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Opis najdes tukaj na http://3es.arnes.info/Opis_87x.pdf . To gradivo je z mariboske univerze.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Misek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 23, 2006 11:43 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Super to le bo pa kr prav pršlo!

Da mi ne bo treba vse na roke pisat! Very Happy

Edit:
Zdej sem tole mla [slovenščina je zame španska vas] natačno pogledu. Žal mi nekoristi kej preveč ker to je narejeno [slovenščina je zame španska vas] kot navodila za nekega začetnika, kako začet delat z tem programom. Jaz pa rabim splošni opis programa, za v poročilo o praksi! Confused
Nazaj na vrh
Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.57

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 23, 2006 12:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ti bi rad, da nekdo namesto tebe naredi domaco nalogo o stvari, o kateri nimas dovolj pojma, da bi sam napisal ? Zanimiv pristop Applause
Nazaj na vrh
Misek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 23, 2006 12:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sej sem vedu da se bo nekdo najdu in zadevo tako predstavu. Laughing
Jebi ga časi so taki in folk se poskusa znajdet in kako stavr ze narejeno dobit, to skoraj vsi počnejejo in zakaj nebi tudi jaz! Confused

Sicer res nisem nek ekspert v tem programu, ampak ene dobre pol leta sem pa le aktivno delal z njim in napisal nek porgramček za odklopni modul, tako da čisti zelnc tudi nisem! Wink

Ne vem zakaj bi se trudu in odkrival toplo vodo, in na novo sam pisal nekaj kar je po vsej verjetnosti neko ze napisal v kaki diplomski, poročilu ali čem podobnim Exclamation
Nazaj na vrh
mujo
Član
Član

Pridružen-a: Ned 02 Jan 2005 19:24
Aktiv.: 3.15
Kraj: MB

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 23, 2006 12:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ker tvoj profesor pričakuje da boš ti naredil. Ne pa samo skopiral od nekoga. Če tako malo pogledaš bi v tem času koliko poteka ta debata lahko napisal kar lep opis MPLAB-a.
Nazaj na vrh
Misek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 23, 2006 12:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

To vse drži! Žal pa sem trenutno na delovnem mestu in se ukvarjam z drugimi stvarmi!

Tako da ta opis MPLAB-a bo nastajl v popoldanskih urah!

Pa da še razložim zakaj se rajš ne ukvarj z delom na delovnem mestu kot pa da tukaj zdajle odgovarjam na poste! Zato ker imam med preprogramiranjem števca ki traja cca 6min neki odvečnega časa! Very Happy

Skratka vsem hvala za pomoč in lep dan želim še naprej!

/* Na forumu obstajajo pravila , ki se jih držimo. Pravilo št. 1! Tole je zadnje opozorilo! Frenki */
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Microchip PIC Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni