www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Ukradeno gorsko kolo
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70754.91

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 08, 2010 6:41 pm    Naslov sporočila:  Ukradeno gorsko kolo Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
psevdonim
Član
Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42
Aktiv.: 14.92
Kraj: slo

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 08, 2010 6:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ali obstaja tudi serijska številka, številka šasije, itd ?
Saj ne da bi bilo pomembno, a me zanimajo tudi pogoji kraje - odklenjen, zaklenjen (kako - s čim), da dosegu varnostne kamere, ... ?
Nazaj na vrh
dyfan
Član
Član

Pridružen-a: Sob 05 Maj 2007 9:54
Aktiv.: 2.95

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 08, 2010 7:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Uf, smola!
Upam, da ti ga uspe dobiti nazaj - če ni šel s tistimi, ki jih ima Jelinčič "rad".

LP
Nazaj na vrh
Pyr0Beast
Član
Član

Pridružen-a: Pon 16 Jun 2008 14:11
Aktiv.: 23.98

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 08, 2010 7:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

To je, hmm, 5ti bicikel v zadnjih 2h mesecih. Podaj prijavo na policijo, če že nisi.

Enega so pajslni sosedu iz drvarnice.

2 pa prijateljem iz veže (med drugim tudi nekaj podobnega temu)

Enega pa profesorju izpred Kulturnega centra Janeza trdine.

Tista 2 ki sta šla iz veže bi skoraj ujeli. Tatiča sta dva mulca, tam 15-20 let. Spizdila sta čez loko (sam jim bez kolesa nisem mogel slediti več, nista pa bla blazno hitra).

Odvisno od tega, kje si bicikel parkiral bi moral imeti nekaj sreče s kamerami. KŠG jih ima kar nekaj.

V glavnem je teh pizdarij v novem mestu čedalje več. Verjetno nekaj dodajo tudi 'sosedi' iz sokolskega doma, kjer se zbira raznorazen folk.
Nazaj na vrh
Pyr0Beast
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 08, 2010 7:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:

Upam, da ti ga uspe dobiti nazaj - če ni šel s tistimi, ki jih ima Jelinčič "rad".

Tisti ne rabijo koles, ima vsak avto/motor.
Nazaj na vrh
start
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59
Aktiv.: 11.70
Kraj: Eindhoven, Nizozemska

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 08, 2010 7:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ajej, meni so lani ukradli kolo vredno 1000€, sem prijavil policiji in so mi rekli, da bom prej jaz nasel kolo, kot pa oni. Brick wall
Upam da ti uspe najti storilca, ce ne njega, pa vsaj kolo.
Srecno.

Aljaž T.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
dyfan
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 08, 2010 7:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pyr0Beast je napisal/a:

Tisti ne rabijo koles, ima vsak avto/motor.

Sem mislil, da bi jih rabili za preprodajo - "kšeft".
Nazaj na vrh
Pyr0Beast
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 08, 2010 7:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:

Sem mislil, da bi jih rabili za preprodajo - "kšeft".

Komu ? Ta roba roma v druge kraje v sloveniji ali pa bolj na jug.

Zna biti da se je organizirala kakšna veriga ker te kraje so zelo tako, hmm, enakomerno razmaknjene.
Nazaj na vrh
osmica
Član
Član

Pridružen-a: Sob 22 Maj 2004 21:16
Aktiv.: 1.59
Kraj: savinjska

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 08, 2010 9:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
Pyr0Beast
Ta roba roma v druge kraje v sloveniji ali pa bolj na jug.

Na jugu bivša juga so bol slabo cenjeni.
Nazaj na vrh
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70754.91

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 08, 2010 10:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
elson2k
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09
Aktiv.: 8.70
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 08, 2010 10:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Meni je enkrat en dvojno zapečeni kekec poskušal ukrast bicikel. Je fasal po smrčku, na koncu pa sem po posredovanju naše policije sam bil kriv brutalnega napada in sem se komaj zmazal brez ovadbe za povzročitev hude telesne poškodbe.

Mare, tudi če najdeš bicikel, najbolje da ga kar sam nazaj ukradeš (pa tako da te nihče ne vidi seveda), ker v nasprotnem primeru znaš biti še česa kriv.

Nazadnje urejal/a elson2k Sre Dec 08, 2010 10:22 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo AIM - AOL Instant - naslov MSN Messenger - naslov
mcride
Član
Član

Pridružen-a: Tor 27 Okt 2009 22:36
Aktiv.: 4.13
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 08, 2010 10:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

MarE69 je napisal/a:
Kolo je bilo zaklenjeno s kar solidno ključavnico (jeklenica 1,5cm, 4 cifre), pa je ostala samo (odklenjena) ključavnica. Čudi me, da ni še ključavnice vzel.

2 minute dela za izkušenega, če govorimo o lističu-žage, ali pa kar 5-10 sekund z konkretnimi kleščami za armaturne železne "plošče" za gradbeništvo;

tega je po Ljubljani vsak dan, dogaja se sredi dneva v centru pa seveda vsi samo mimo hodijo(vem ker sem na lastne oči videl; nobeden se noče izpostavljat pa potem še po kakšnih sodiščih hodit oz. po policijskih postajah...); ne pomaga ti tudi najdebelejša "veriga"; če ti ga bo kdo želel, ti ga bo ukradel Liar Liar
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.00
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 08, 2010 10:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mcride je napisal/a:
tega je po Ljubljani vsak dan, dogaja se sredi dneva v centru pa seveda vsi samo mimo hodijo (vem ker sem na lastne oči videl; nobeden se noče izpostavljat pa potem še po kakšnih sodiščih hodit oz. po policijskih postajah...

Ni res. Enkrat je eden mene srečal. Za celo življenje bo vedel, kako zgleda zlomljena ključavnica na jeklenici.
Kaj ne saj je imel ene 4 odtise na hrbtu.

dyfan
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 08, 2010 11:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

VolkD je napisal/a:
Kaj ne saj je imel ene 4 odtise na hrbtu.
Laughing
Kaj se je toliko obiral, da je dobil kar 4?
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.00
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 08, 2010 11:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mah, saj najprej sem mu samo roko na hrbet zvil. Pa je nekaj grozil, da me bo tožil. Potem se je pa meni strgalo. Ko je bil z dometa sem mu pa vizit karto ponujal, pa ni htel priti.

Tudi policaji niso prišli, čeprav jih je ena kelnarca klicala. Pa sva z enim starej možakarjem, ki se je skoraj zadušil od smeha, čakala več kot pol ure. Le biciklist je prišel in nama plačal pijačo.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja
Stran 1 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 499 dni