|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
satelitko Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27 Prispevkov: 1777 Aktiv.: 7.50 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Čet Dec 09, 2010 1:58 pm Naslov sporočila: Pomoč pri izbiri tel. aparata |
|
|
Iščem optimalno rešitev telefonije po hiši, ker mi sedanja ne odgovarja preveč:
- Priključek je Telemachov trojček
Zahteve:
1. - do 4 brezžične slušalke z možnostjo prevezovanja
2. -slušalka mora imeti OBVEZEN seznam sprejetih/neodgovorjenih/izhodnih klicev z
URO in datumom (ja, sta me GSM in bivši ISDN razvadila!)
Sedaj imam 3 low cost Panasonice, pa je seznam klicev ena sama žalost. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.62 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Čet Dec 09, 2010 3:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Za seznam klicev si lahko kupiš npr tole:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12729
kaj več kot to pa ne nudi noben analogni telefonski aparat, saj analogni ne loči med prejetim in odgovorjenim klicem, čeprav bi v primeru le ene bazne enote to moralo biti možno, pa tudi sicer, saj se ve ali je bila slušalka dvignjena ali ne.
ISDN je resnično ponujal udobje, kar se tega tiče sedaj pa nam tudi zgodovina klicev na servisnih straneh ne koristijo, saj so zadnje 3 cifre zamenjane z xxx, na osnovi zgrešenega zakona
Tudi sam uporabljam Panasonic brezžične telefone (tudi na Telemachu), več slušalk na eno bazno enoto... spisek klicev je pa res ena žalost ampak se navadiš  _________________ Obiščite me na www.reber.si ali www.elektron.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cimer Član

Pridružen-a: Sob 07 Okt 2006 0:07 Prispevkov: 122 Aktiv.: 0.54 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Dec 10, 2010 1:02 am Naslov sporočila: |
|
|
Ojla tudi sam sem bil nekaj časa razoćaran nad prehodom iz ISDN nazaj na klasično telefonijo. Kakor pravi Reber pa se s časom navadiš. Doma imam še vedno klasiko Panasonic daljince v firmi pa sem instaliral VoIP telefonsko centralo. Imam evidenco dohodnih in odhodnih klicev pa še razne statistike.
Mogoče bi taka rešitev odgovarjala tudi tebi. _________________ Lep pozdrav!
Marko S. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borber Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40 Prispevkov: 3111 Aktiv.: 13.13 Kraj: LJUBLJANA
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
satelitko Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27 Prispevkov: 1777 Aktiv.: 7.50 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Pet Dec 10, 2010 3:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Žal, tale Švicar je ista žalost ko Panasonic. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borber Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40 Prispevkov: 3111 Aktiv.: 13.13 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pet Dec 10, 2010 4:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sumim, da je zelo malo različnega čipovja okrog katerih so zgrajeni brezžični telefoni in se zato proizvodi od firme do firme ne razlikujejo prav dosti.
Motorolina D210 serija menda ima tajnico. Snami si priročnik, da boš videl kako je s tem. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni