|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.56 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Čet Dec 30, 2010 10:56 pm Naslov sporočila: Klešče? |
|
|
Če si slučajno kdo lasti te klešče oziroma ve ali se spredaj odprejo ali ne naj prosim to pove. Na e-mail namreč ne dobim odgovora pa sem ga poslal že kar nekaj dni nazaj. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Igor01 Član

Pridružen-a: Pon 29 Nov 2004 12:09 Prispevkov: 598 Aktiv.: 2.52 Kraj: KK
|
Objavljeno: Čet Dec 30, 2010 11:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Seveda se odprejo.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zlabo Član

Pridružen-a: Sre 16 Jan 2008 21:38 Prispevkov: 283 Aktiv.: 1.33 Kraj: Domžale-Kamnik
|
Objavljeno: Čet Dec 30, 2010 11:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
TUKAJ imaš tudi nekaj ponudbe  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Vajdo Član

Pridružen-a: Čet 23 Sep 2004 23:06 Prispevkov: 1088 Aktiv.: 4.58 Kraj: Ribnica
|
Objavljeno: Čet Dec 30, 2010 11:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sam prisegam na te, zaradi razmerja uporabnost, velikost, cena. Tiste na linku so meni osebno ''krampaste''. Sam sem uporabljal klešče v rangu 130€, pa sem potem probal s temi, pa mi nekako bolj sedejo v roko. Tako, da so dale z mano že nekaj tisoč votlic čez pa še kar delajo. Cena pa mislim da je bila okoli 40€.
http://www.haupa.com/documents/html/gb/index_gb.htm
Zgornje klešče se pa odprejo ja. _________________ Lep pozdrav, Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.56 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Pet Dec 31, 2010 8:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Najprej hvala za odogovore.
Za votlice jih že imam, potrebujem pa še za faston konetktorje in navadne izolirane konektorje. Me pa zanima kako podobne klešče kot sem glede njih spraševal stisnejo izoliran konektor. Lahko prosim nekdo pripne sliko. Stisnejo bolje kot klasične, ki samo speštajo vse skupaj in ti ponavadi ostane izolacija v rokah, v najslabšem primeru pa še žica?
Ogrevam pa se za te. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni