www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

RED_BIRD_2D_F3 - kaj je zdaj to ?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Pranger
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
pomlad
Član
Član

Pridružen-a: Pet 04 Jan 2008 10:54
Aktiv.: 2.00
Kraj: Koroška

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 31, 2010 10:16 pm    Naslov sporočila:  RED_BIRD_2D_F3 - kaj je zdaj to ? Odgovori s citatom

RED_BIRD_2D_F3

dalje
BDMV
CERTIFICATE

dalje
AUXDATA
BACKUP
BDJO
CLIPINF
JAR
META
PLAYLIST
STREAM
index.bdmv
MovieObject.bdmv

Gre za film avatar precejšne velikosti,je pa sestavljen iz meni neznanih datotek,zanima me,s kom ali kako si lahko ta film sploh ogledam ?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
piroman
Član
Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06
Aktiv.: 11.43
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 31, 2010 10:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Takole pravijo:

Koda:

I have same problem
I have = BDMV, Certificate, PS3_update, PS3_VPRM folders and PS3_DISC.SFB file
And in BDMV folder I have AUXDATA, BACKUP, BDJO, CLIPINF, JAR, META, Playlist, STREAM folders with the index and MovieObject files
What should I do to watch the movie?

Play them with arcsoft total media theatre. Choose to play folder as source and select the map on the level with the BDMV, CERTIFICATE and PS3....folders.

You powerkiller, are a scholar and a gentleman!!! Your reply just solved a major problem for me that I've trying to solve for two day's now and I thank you sincerely! If my wife wasn't already married, I'd talk into having your babies!!!
TotalMedia works like a charm and I'm now going to concentrate on getting some TrueHD content.

Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.94
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 31, 2010 10:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
Gre za film avatar precejšne velikosti,je pa sestavljen iz meni neznanih datotek,zanima me,s kom ali kako si lahko ta film sploh ogledam ?

Moje mnenje - kino v 3D tehniki. Sicer je film nesmiselno gledat.

pomlad
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 01, 2011 12:52 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

piroman je napisal/a:
Takole pravijo:

Koda:

I have same problem
I have = BDMV, Certificate, PS3_update, PS3_VPRM folders and PS3_DISC.SFB file
And in BDMV folder I have AUXDATA, BACKUP, BDJO, CLIPINF, JAR, META, Playlist, STREAM folders with the index and MovieObject files
What should I do to watch the movie?

Play them with arcsoft total media theatre. Choose to play folder as source and select the map on the level with the BDMV, CERTIFICATE and PS3....folders.

You powerkiller, are a scholar and a gentleman!!! Your reply just solved a major problem for me that I've trying to solve for two day's now and I thank you sincerely! If my wife wasn't already married, I'd talk into having your babies!!!
TotalMedia works like a charm and I'm now going to concentrate on getting some TrueHD content.

傅振嵩傅振嵩傅振嵩傅振嵩傅振嵩
Nazaj na vrh
piroman
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 01, 2011 1:28 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kolikor se spoznam na kitajščino, tule piše "One chicken soup and one small beer, please" Eh?
pomlad
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 01, 2011 4:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Na kitajščino se spoznaš toliko kot na zastavljeno vprašanje v tem postu,to pa je kot vidim zelo veliko.
Nazaj na vrh
piroman
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 01, 2011 5:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Iz odgovora sklepam, da nisi uspel gledati filma ampak si se pošteno napil, zdaj te pa boli glava in si siten. No, ja za 1. januar je tudi to čisto sprejemljivo Wink
pomlad
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 01, 2011 5:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Spregledal si odgovor Silvo-ta,da je film nesmiselno gledat ! Seveda me to ne preseneča,ker kot vidim si vedno samo ti pameten in imaš vedno samo ti prav.
Nazaj na vrh
piroman
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 01, 2011 5:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No, pa sem imel prav, da filma nisi videl! Smile
Morda bi lažje reševali tvoj problem, če bi že v štartu napisal npr takole: snel sem si 3D film. Ne vem s čim naj ga odprem, poleg tega me zanima, če ga ima smisel gledati. To, da v naslovu piše "2D" je samo trik.

Jaz sem ti samo predlagal s čim ga glej, pa si me napadel v kitajščini, potem pa še v slovenščini Shocked

Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.94
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 01, 2011 5:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

pomlad je napisal/a:
Spregledal si odgovor Silvo-ta,da je film nesmiselno gledat ! Seveda me to ne preseneča,ker kot vidim si vedno samo ti pameten in imaš vedno samo ti prav.

Pripomba je bila dobrohotna. Malo prebrskaj na forumu. Film je izključno namenjen za gledanje v 3D tehniki. Če nimaš doma 3D potem boš nad filmom razočaran. Glede na to, da si nesramna oseba, gre tole v Prangar. Ti pa na mojo ignore listo. Tako, da si lahko prepričan, da tvojih prispevkov ne bom več komentiral. Vsekakor premislek tudi ostalim, ki ti želijo pomagati, kaj lahko pričakujejo v zahvalo g. Ivo....

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Pranger Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 493 dni