www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Office

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
nanka
Član
Član

Pridružen-a: Pet 30 Jan 2009 14:10
Aktiv.: 0.21
Kraj: IVANČNA GORICA

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 11, 2011 12:31 pm    Naslov sporočila:  Office Odgovori s citatom

Rabim pomoč pri outlook expres.Namreč par dni že nemorem odpirati pošte.V nabiralniku je vse v redu,ko pa odprem sprejeto pošto jo odprem nato pa negre več naprej,tako da nemorem odpirati priloženega linka .Kaj naj storim,ali mi lahko kdo pomaga .Uporabljam nod 32.

lp Mladen

robertos
Član
Član

Pridružen-a: Sre 11 Avg 2004 11:31
Aktiv.: 3.33
Kraj: Vuhred JN76OO

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 11, 2011 1:22 pm    Naslov sporočila:  Re: Office Odgovori s citatom

nanka je napisal/a:
.. sprejeto pošto odprem nato pa negre več naprej,tako da nemorem odpirati priloženega linka ..
lp Mladen

Katerega linka? na internet ali bi rad samo odprl prilogo?

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
robika
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 20:55
Aktiv.: 1.18
Kraj: ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 11, 2011 3:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Očitno je kakšna napaka v zadnjih popravkih, ker tudi meni zadnjih nekaj dni ne odpira linkov iz e-mailov. Za zdaj si pomagam s copy/paste v brskalnik Sad. Uporabljam pa "Pošta Windows Live". Javi pa tole napako ....

napaka.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  34.14 KB
 Pogledana:  23 krat

napaka.JPG

Nazaj na vrh
robika
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 20:55
Aktiv.: 1.18
Kraj: ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 11, 2011 3:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Uhhh se moram posuti s pepelom Twisted Evil. Zdaj sem šel preverit in sem ugotovil, da se mi je ob inštalaciji ene od aplikacij "nasral" Google Chrome med programe. Google Chrome sem takrat hitro deinstaliral, a deinstalacija ni popravila privzetih aplikacij za odpiranje linkov. Zdaj ko sem v raziskovalcu ročno popravil privzeto aplikacijo za odprianje linkov, pa spet deluje kot mora.
Nazaj na vrh
nanka
Član
Član

Pridružen-a: Pet 30 Jan 2009 14:10
Aktiv.: 0.21
Kraj: IVANČNA GORICA

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 18, 2011 12:43 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

tudi sam deistaliral Croma,sedaj deluje vse ok.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni