|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
71GA Član

Pridružen-a: Tor 16 Jun 2009 18:53 Prispevkov: 391 Aktiv.: 2.00 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Jan 09, 2011 2:06 am Naslov sporočila: [SOLVED] LINUX nalaganje .elf fajla v mikrokontroler |
|
|
Živijo.
Skompilal sem .elf file, ki naj bi ga lahko zdownloadal v mcu. Skompilan program ima datoteko .elf in me zanima, kateri program bi lahko uporabil za downloadanje preko USB-DFU?
Imam tudi Keil ULINK-ME adapter in v kolikor ne veste odgovora na zgornje vprašanje, bi bil vesel če mi kdo posreduje vsaj način/program, kako zdownloadati .elf fajl preko JTAGa. Tu sem že sprobaval program OpenOCD a nima podpore za moj JTAG.
LP Žiga
Nazadnje urejal/a 71GA Tor Feb 08, 2011 7:03 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
domen_puncer Član

Pridružen-a: Čet 01 Maj 2008 13:30 Prispevkov: 78 Aktiv.: 0.37 Kraj: Ljubljana, Mozirje
|
Objavljeno: Čet Jan 13, 2011 1:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Verjetno bos rabis hex oz. bin.
arm-none-eabi-objcopy foo.elf --target=ihex foo.hex
arm-none-eabi-objcopy foo.elf -O binary foo.bin
HTH _________________ Tiskanje sudoku |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.34 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Čet Jan 13, 2011 2:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
OT:
Koliko časa in živcev si že porabil za prevajanje in nalaganje kode z linuxom? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
71GA Član

Pridružen-a: Tor 16 Jun 2009 18:53 Prispevkov: 391 Aktiv.: 2.00 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Jan 13, 2011 3:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
MarkoM je napisal/a: |
OT:
Koliko časa in živcev si že porabil za prevajanje in nalaganje kode z linuxom? |
Očitno premalo sam k bom tole naštudiral bo pa samo od sebe letelo hehehe Pa še zastonj bo  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni