|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
TIBET Član

Pridružen-a: Čet 13 Sep 2007 23:39 Prispevkov: 163 Aktiv.: 0.75 Kraj: Metlika
|
Objavljeno: Pet Jan 14, 2011 11:28 pm Naslov sporočila: Home made tipkovnica |
|
|
Za svoj projekt sem potreboval tipkovnico in sem naredil kot je na slikah. Vse je narejeno iz pertinaksa, le pod gumbom sem nalepil kos lateks rokavice, tako so tipke zaščitene pred prahom in vlago. Upam, da niso slike prevelike.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
133.98 KB |
Pogledana: |
17 krat |

|
|
761.56 KB |
6 krat |

|
|
743.27 KB |
1 krat |

|
|
712.9 KB |
1 krat |

|
_________________ LP. Aleš |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59 Prispevkov: 2392 Aktiv.: 11.71 Kraj: Eindhoven, Nizozemska
|
Objavljeno: Sob Jan 15, 2011 2:27 am Naslov sporočila: |
|
|
Ne vem si predstavljat kam pride tista ploscica iz prve slike... Ter ali je to dokonca odbelava ali sledi se kaj?
Drugace pa zanimivo.
_________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.70 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Sob Jan 15, 2011 12:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Očitno na luknjo z zadnje strani pride lateks folija in na lateks folijo je prilepljena sprednja ploščica.
Edin problem je, da bo sprednja ploščica zelo hitro postala grda, ker je surov baker nagnjen k oksidaciji, na prstih pa je vlaga in kislina, kar pospešuje oksidacijo.
_________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni