www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Izločenec na SE forumu?
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
mirkatmir
Član
Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 9:14
Aktiv.: 7.91
Kraj: Ribnica (JN75IR)

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 12, 2011 4:23 pm    Naslov sporočila:  Izločenec na SE forumu? Odgovori s citatom

Je še kdo dobil tole obvestilo?

SE.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  64.06 KB
 Pogledana:  248 krat

SE.jpg

s54jp
Član
Član

Pridružen-a: Pet 21 Nov 2008 16:57
Aktiv.: 4.28
Kraj: Ljutomer

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 12, 2011 4:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nič nenavadnega, nisi pisal tako kot je nekdo mislil da moraš!

In za to se ne bo svet podrl, pa tudi ti zaradi tega ne boš ne vem kaj prikrajšan.

Tudi jaz sem bil "izločenec" pred leti iz enega "našega" foruma. ( boril sem se za pravico in proti lopovluku )

Pa sem še vedno živ in zdrav!
Kar tudi tebi želim.

73 Josip
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gumby
Član
Član

Pridružen-a: Sob 28 Apr 2007 12:32
Aktiv.: 18.40

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 12, 2011 4:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dinamičen IP mogoče?
mirkatmir
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 12, 2011 6:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Saj ni nič takega. Verjetno je kakšna tehnična zadeva vmes. Doma, dela čisto v redu.
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.41
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 12, 2011 8:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kolikor je meni znano ima Jure podobne težave s spamom, kot smo jih imeli tukaj takoj po novem letu. Verjetno je malo preveč IP območja izločal. To bo verjetno rešil, glede izločenih IP-jev bi ga bilo pa dobro opozorit.

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
mirkatmir
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 12, 2011 9:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Bom kontaktiral Jureta. Hvala Frenki.
jurem
Član
Član

Pridružen-a: Tor 02 Dec 2003 15:53
Aktiv.: 1.72
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 12, 2011 10:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mirkatmir je napisal/a:
Bom kontaktiral Jureta. Hvala Frenki.

Miran,

res je, kar je napisal Frenki. Pojavljajo se spamerji, ki zasipavajo SE forum, tako da sem izločal neslovenske IP-je. Čudno, da si se tudi ti znašel med njimi... pod ZS mi pošlji IP, da popravim.

Lp
Jure
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
bojans
Član
Član

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 0:52
Aktiv.: 5.58
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 12, 2011 11:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Motiti se je človeško; grešiti pa božansko! Very Happy

Ps, samo da popravite napako pa bo. Gremo naprej!

R33D3M33R
Član
Član

Pridružen-a: Pon 08 Jun 2009 13:56
Aktiv.: 1.25

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 13, 2011 9:19 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

frenki je napisal/a:
Kolikor je meni znano ima Jure podobne težave s spamom, kot smo jih imeli tukaj takoj po novem letu. Verjetno je malo preveč IP območja izločal. To bo verjetno rešil, glede izločenih IP-jev bi ga bilo pa dobro opozorit.

Lp, Frenki

Ja, izgleda, da so tik pred novim letom spammerji udarili po phpBB2 forumih, ki imajo vklopljen le captcha. Rešitev, ki sem jo jaz začasno uvedel, je potrditev uporabnikov s strani administratorja. Mi je pa vsekakor všeč rešitev, ki ste jo uvedli na tem forumu. Deluje?
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
watts
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Nov 2010 17:59
Aktiv.: 2.37
Kraj: Knežak

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 13, 2011 10:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dodaš opcijo "Največji slovenski pesnik, samo ime, napiši ga vzvratno v malih tiskanih črkah".

nerešerp Wink
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
mirkatmir
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 13, 2011 10:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Z Juretom sva uredila zadevo. Sedaj zopet dela. Wink
Andrej64
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Dec 2008 20:27
Aktiv.: 3.61
Kraj: Ljubljana-Črnuče

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 15, 2011 12:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ker ste v tej temi prišli do rešitve bi tudi jaz nekaj vprašal. Zanima me, če je kdo tukaj naročen na spletno (pdf) izdajo revije Svet elektronike in če mu sploh deluje prenos tekočih oz. katerihkoli številk. Na revijo sem se naročil septembra, prvo številko pa sem prenesel oktobra. Do tukaj je vse lepo delalo. Od takrat pa do prenosa revije sploh ne morem dostopati, ker me pričaka spodnja napaka (oz. na Svet Elektronike če kliknem pod "Download"). Sam sumim napako na njihovi strani, saj sem poizkusil na spletno stran dostopati iz štirih različnih brskalnikov in mobitela. V vseh primerih je isto. Poskusil sem jih tudi že kontaktirati, vendar mi je g. Samo zatrdil, da pri njih vse deluje, pravtako tudi moje uporabniško ime in geslo. Sedaj res nevem kje je tukaj vzrok, sam sem še vedno mnenja, da ni na moji strani.

Napaka.png
 Opis:
 Velikost datoteke:  57.07 KB
 Pogledana:  31 krat

Napaka.png

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
mirkatmir
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 15, 2011 1:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Meni dela normalno. Kontaktiraj Jureta iz SE.
.
Član
Član

Pridružen-a: Čet 06 Maj 2010 20:12
Aktiv.: 5.62

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 15, 2011 8:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zakaj pa je gmail naslov blokiran pri registraciji? Rolling Eyes
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
watts
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Nov 2010 17:59
Aktiv.: 2.37
Kraj: Knežak

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 15, 2011 8:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ker ga spamerji zlorabljajo. Drugače pa se nekako zmeni z adminom da se registriraš z fake naslovom, da ti ga on kasneje spremeni na gmail. (Če bo ta trik uspel, verjetno se moraš poznati z adminom? Wink)
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 499 dni