|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Kris00 Neznanec

Pridružen-a: Ned 30 Jan 2011 12:43 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: Lj
|
Objavljeno: Ned Jan 30, 2011 12:49 pm Naslov sporočila: GoClever Navigator 4384fm problem |
|
|
Doma imam GoClever Navigator 4384fm (ni kupljen, sem ga dobil), ki je do nedavnega delal čist ok. Vendar če ga sedaj zaženem, mi napiše "Ni navigacijskega programa". Vse ostalo (glasba, radio, pregledovalnik slik) dela čisto normalno.
Kaj bi lahko bilo narobe?
S to navigacijo sem načeloma bil zadovoljen, čeprav se je opazilo, da ni čisto updejtana (nekatere nove ceste so namreč manjkale). Prebral sem tudi, da se da inštalirat na Windows CE (tega tudi omenjena navigacija uporablja) navigacijo Igo8, vendar nimam pojma, kako naj bi to zgledalo.
Kakršna koli pomoč bo zelo dobrodošla. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
joco000 Član

Pridružen-a: Pon 25 Jun 2007 15:49 Prispevkov: 46 Aktiv.: 0.21 Kraj: grosuplje
|
Objavljeno: Čet Mar 10, 2011 1:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
a si ga odklenil da lahko dostopaš do winCE? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Kris00 Neznanec

Pridružen-a: Ned 30 Jan 2011 12:43 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: Lj
|
Objavljeno: Čet Mar 10, 2011 1:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja, dejansko mi je en, ki se na to spozna, naložil gor igo8, tako da mi zdaj dela brez problema. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni