|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
boco Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 9:42 Prispevkov: 919 Aktiv.: 3.87 Kraj: Ptuj/Kranj/Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Feb 04, 2011 3:37 pm Naslov sporočila: Spam-Poceni spletne trgovine na enem mestu |
|
|
Glede na to, da sem od prijateljev dobival velikokrat vprašanja kje kupujem razno tehnično robo (razne USB dodatke, led reflektorčke .....) in ker imam teh spletnih trgovin kar nekaj na zalogi sem se odločil, da naredim spletno stran kjer lahko izmenjujemo informacije o zadovoljstvu pri nakupu, ocenjujemo trgovine, priporočamo, odsvetujemo....
Skratka, linka ne bom objavil, da ne bom kršil pravil foruma, tisti, ki pa vas zanima pa ga boste hitro našli
LP
Boris |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.59 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Sob Feb 05, 2011 9:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
Lep pozdrav vsem skupaj total
Adjustment izkušnje JE najbolje ce Izbrana spletnih trgovin naročate v znesku do 22 € SAJ se s tempera izognete Koli kakršnim dajatvam. Velikokrat se VAM BO zgodilo, da VAM Bodo Izbrana carine poslali obvestilo, da JE in vaša pošiljka skupšeina carinskega postopka, v da prosijo, da pošljete Jim Račun.
Stvar JE na hitro lahko urejena, SAJ JE dovolj, ce Jim pošljete poskeniran Račun PO mailu v TO JE za.
Ce Vaš znesek presega višino nakupa 22 € JE potrebno opraviti carisnki POSTOPEK v VAM Bodo le Tega izvedli. Napišite, da želite, d se services dohodki income detomor v Benetkah in po v enotni carinski stopnji sicer boste rabili špediterja, Ki pa seveda pset Stane.
Ne bodite presenečeni, ce boste plačali poštnino (ENGLISH), ce Bodo opravili carinski POSTOPEK.Sem se pozanimal, ampak Jim na žalost ne moremo nic (zaenkrat).
Ce se ugotovi, da JE znesek nižji od 22 € VAM ne zaračunajo ničesar!!
Jaz sem je ugotovil, da se Veliko stvari izplača kupit kljub vsem carinskim stroškom v JE cena se vedno trikrat nižja kota pa dvakrat kupoval pri nas.
Toliko zaenkrat.
LP
Boris
|
Tekst me močno spominja na navodila za uporabo raznih cenenih izdelkov ...
Če prispevek velja predvsem za slovence, bi lahko napisal direktno v slovenščini
Sicer lepo, da si se potrudil in do sedaj dodal 7 trgovin, mislim pa, da bi slovenskemu jeziku posvetil več pozornosti. _________________ Obiščite me na www.reber.si ali www.elektron.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.83 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Sob Feb 05, 2011 9:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Skechers mi je padel v oko.
Je kdo kaj poskusil s to obutvijo?
Čevlji sicer niso poceni, ampak videti je, da se kar profesionalno s tem ukvarjajo.
V mislih pa imam nekaj za tek in nekaj za fitnes. _________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
klemen88 Član

Pridružen-a: Tor 01 Jan 2008 17:37 Prispevkov: 747 Aktiv.: 3.50 Kraj: Slovenj Gradec
|
Objavljeno: Sob Feb 05, 2011 10:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
ElGrigon je napisal/a: |
Skechers mi je padel v oko.
Je kdo kaj poskusil s to obutvijo?
Čevlji sicer niso poceni, ampak videti je, da se kar profesionalno s tem ukvarjajo.
V mislih pa imam nekaj za tek in nekaj za fitnes. |
Bistvo je off-topic ampak kot športnik ti toplo priporočam, da si kupiš kvalitetne copate za tek ali kakšno drugo športno aktivnost. Verjemi, da ti bodo noge hvaležne. Naj ti ne bo žal za tistih 100-150€ raje kakšno urico več preživi v delavnici ter jih zasluži  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.83 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Sob Feb 05, 2011 10:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
V bistvu že imam sedaj nekaj od znanih znamk dobavljivih pri nas, vendar se mi zdi, da vseeno ni to to. Predvsem me moti, ker se mi noge malo potijo, čeprav ima copat zračnike.
In predvsem se oziram za tem, da me podplati ne pečejo, če stojim dolgo na mestu. _________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
David2204 Član

Pridružen-a: Pon 03 Nov 2008 0:01 Prispevkov: 997 Aktiv.: 4.91 Kraj: Ljubljana - Nova Gorica
|
Objavljeno: Sob Feb 05, 2011 11:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če angleščina predstavlja tak problem, zakaj ne raje pišeš v slovenščini?  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 32.96 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Sob Feb 05, 2011 11:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
Pozdravljeni na Poceni strani Trgovine
|
Pa še res je!  _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04 Prispevkov: 16777193 Aktiv.: 70623.03
|
Objavljeno: Ned Feb 06, 2011 9:56 am Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14679 Aktiv.: 61.79
|
Objavljeno: Ned Feb 06, 2011 11:26 am Naslov sporočila: |
|
|
borisz je napisal/a: |
Tole je "afiliate" stran.
Če kliknete s te strani na trgovino, bo nekdo zaslužil procentek od vašega naročila.
Tako pa revaja Google. Tisto, da je naredil stran v Slovenščini, je po mojem privlečeno za lase... |
Drži - kantiram zaklepam. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni