|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
boco Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 9:42 Prispevkov: 919 Aktiv.: 3.87 Kraj: Ptuj/Kranj/Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Feb 10, 2011 11:06 pm Naslov sporočila: Spam, zaklep teme, affiliate stran in obrazložitev |
|
|
Ne dolgo nazaj sem objavil, da sem naredil spletno stran z poceni trgovinami zbranimi na enem mestu. Post sem napisal v takšni obliki, da ja ne bi direktno navedel linka do te strani in da ne bi spamal (nekateri si še preberite definicijo spama). Temo je Silvo zaklenil preden sem se lahko sploh oglasil in kaj napisal ali pa sam umaknil svoj post ...
Ja, res je, da je stran z affiliate linki in, da si človek pač želi za urejanje takšne strani, iskanje takšnih trgovin in svoj trud priboriti kak procent. No, za informacijo in da ne bo prevelike faušije...od nekaj sto ogledov strani sem do sedaj zaslužil 0,35 € .
Da še na hitro tole pojasnim ker ste nekateri ugotavljali osnovni jezik strani....stran je bila napisana oziroma je v Angleščini. Translate pa je direktni iz Google...
Vem, da se o odločitvah moderatorjev ne debatira in ne razgablja saj sem sam lastnik treh forumov pa vendar. Dajte človeka opozorit in mu dat vsaj možnost, da dostojno umakne svoj post in vsaj odgovori na tista vprašanja, ki so bila v postu zastavljena.
Sedaj sem tudi sam raje umaknil linke ( da se ne bo moderator ukvarjal z mojim profilom) iz podpisa, ker so tudi ti kazali na strani, kjer imam oglaševalce in od tega kaj zaslužim......
LP
Boris
p.s. Pa prosim, ne bi sedaj naukov in debate kdo ima prav in kaj se sme in kaj ne. Prosim, če moderator tole temo kar zaklene saj sem povedal kar mi je ležalo na duši |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14677 Aktiv.: 61.79
|
Objavljeno: Čet Feb 10, 2011 11:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zgolj za info. Spročilo sem videl, ko si ga dal na forum. Če, bi imel namen bi ga kantiral takoj. Odprto je ostalo cela dva dni. Kritike so padle že isti dan, zato ne jokat, da nisi imel možnosti odgovoriti. Glede na to kam je je vodila debata ter na kup zasebnih opozoril čanov forma "o spamu" sem ga dal v kanto. _________________ lp
Silvo
Nazadnje urejal/a Silvo Čet Feb 10, 2011 11:27 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.90 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Čet Feb 10, 2011 11:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vse piše v pravilih, ni več kaj dodati. Kljub temu, ali pa ravno zato: Tale prostor in to pipico imamo popolnoma free, pod enim samim pogojem - brez reklam. Kot lastniku treh forumov ti bo povsem jasno, da nimaš možnosti. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni