www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

UPS Digital Energy

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Napajalniki, polnilci in baterije
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
ervinja
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Jan 2005 14:32
Aktiv.: 1.95
Kraj: Šentjur

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 11, 2011 5:37 pm    Naslov sporočila:  UPS Digital Energy Odgovori s citatom

Dobil sem Ups Digital Energy ML500 in sem dal novo baterijio pika pa je sedaj težava vejica ker dela točno samo 1 minuto z baterijo pika zadaj ima tudi možnost priklopa rs232 vejica pa me zanima vejica ali je tako sprogramiran vejica da dela samo 1 min vejica ali se da to popravit pika ima kdo kakšne izkušnje ne iskušnje ?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Azrael
Član
Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46
Aktiv.: 22.22
Kraj: Gorje

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 12, 2011 4:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Samo za informacijo, kristalna krogla ne obratuje, je v remontu in tako bo še nekaj časa.

Mogoče:

No load shutdown (can be disabled) - at very low loads the UPS will shut down to protect the battery ?
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
6dan8
Član
Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2011 10:53
Aktiv.: 6.00
Kraj: Goriška

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 14, 2011 3:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ali polnilec akumulatorja deluje pravilno? Koliko znaša skupna moč porabnikov, "obešenih" na UPS?
Nazaj na vrh
ervinja
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 14, 2011 7:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Začasno sem dal gor 60w žarnico in to dela brez težav. Seveda baterija je nova ,ampak ko vzamem omrežje se točno ko preteče 60sekund izklopi,potem pritisnem tipko on in zopet dela 60sekund. Jaz mislim, da bi z programsko opremo lahko nastavil ups samo CD-ja pa nimam ker ga je lastnik izgubil.
Nazaj na vrh
6dan8
Član
Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2011 10:53
Aktiv.: 6.00
Kraj: Goriška

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 15, 2011 11:46 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Bi si lahko kaj pomagal s temi navodili?
Nazaj na vrh
ervinja
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 15, 2011 12:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja ta navodila sem pregledal samo software je problem ker nimam kode to je treba kupit .Sem pa sedaj najdo tale program http://www.estenergy.pl/dokumenty/software/OPM_CON_PSW_JMP_DSH_XGB_0220.pdf in mi je celo uspelo se povezat z računalnikom samo sedaj iščem kje se da nastavit čas .
Nazaj na vrh
ervinja
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 16, 2011 2:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No sedaj sem ga naštudiral .on mora bit obremenjen več kot 5% potem pa dela neprekinjeno.Sedaj me pa zanima ali se da to rešit da bi obratoval pri nižji porabi.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Napajalniki, polnilci in baterije Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 493 dni