|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Hoden Član

Pridružen-a: Tor 04 Nov 2008 13:00 Prispevkov: 208 Aktiv.: 1.03 Kraj: Postojna/Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Feb 16, 2011 12:31 pm Naslov sporočila: konektor |
|
|
Pozdravljeni,
imam dve napravi, ki sta ob uporabi podvrženi tresljajem oziroma vibracijam. Večkrat se mi je že zgodilo, da je bilo med uporabo zaradi vibracij prekinjeno delovanje naprave. Zanima me kakšno oznako ima sploh tak konektor (slika v priponki), ali obstaja kakšna izvedba ki je boljše kvalitete ter če obstaja kakšen podoben konektor, ki bi lahko tega nadomestil. Razmišljal sem celo, da bi prilotal kar kos kabla potem pa bi uporabil nek konektor ki bi ga pritrdil kar na kabel. Tukaj sam videz ni tako pomemben kot samo delovanje.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
42.58 KB |
Pogledana: |
2 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Pyr0Beast Član

Pridružen-a: Pon 16 Jun 2008 14:11 Prispevkov: 4969 Aktiv.: 24.00
|
Objavljeno: Sre Feb 16, 2011 12:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Naredi 'strain relief' za kabel.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sraka Član

Pridružen-a: Čet 20 Nov 2008 23:52 Prispevkov: 481 Aktiv.: 2.38 Kraj: PMAVs
|
Objavljeno: Sre Feb 16, 2011 12:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kompliciraš, naprava ima pač "auto power off".
_________________ Danes je težko biti budala, konkurenca je velika, pa še dokazovati se moraš večkrat na dan.
Sem ogledalo: Nisem kriv, če v meni vidite nekaj kar vam ni všeč. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Hoden Član

Pridružen-a: Tor 04 Nov 2008 13:00 Prispevkov: 208 Aktiv.: 1.03 Kraj: Postojna/Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Feb 18, 2011 9:37 am Naslov sporočila: |
|
|
Ne naprava definitivno nima "auto power off"
ta "strain relief" pa je zanimiv vendar potem še vedno potrebujem nek konektor, ker sta sama naprava in napajalnik ločena.
Moram izmeriti luknjo in malce prebrskati kje bi dobil ta strain relief.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni