|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
arksi Član

Pridružen-a: Sre 03 Sep 2008 10:19 Prispevkov: 748 Aktiv.: 3.66 Kraj: Dolenjska
|
Objavljeno: Sre Feb 23, 2011 9:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Torej z WinPic800 odpreš HEX datoteko, ki si jo izdelal v Flowcode in jo potem z nekim programatorjem preneseš v mikrokontroler preko SPI vodila. A razumem prav?
Kateri programator uporabljaš? Ta bo najbrž za PIC-e?
Je pa dobrodošla tudi kakšna informacija kateri programator uporabljate pri programiranju AVR mikrokontrolerjev.
LP
Nazadnje urejal/a arksi Sre Feb 23, 2011 10:09 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.65 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Sre Feb 23, 2011 9:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
arksi je napisal/a: |
Torej z WinPic800 odpreš HEX datoteko in jo potem z nekim programatorjem preneseš v mikrokontroler preko SPI vodila. Katri programator uporabljaš? Ta bo najbrž za PIC-e.
LP |
Ja tako. Je za PIC-e in sicer deluje preko USB. Je pa programator skupaj s testno ploščo. Smo ga izdelovali v šoli.
_________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
eden22 Član

Pridružen-a: Sob 30 Avg 2008 17:21 Prispevkov: 40 Aktiv.: 0.20 Kraj: Cerkvenjak
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Galus Član

Pridružen-a: Pet 18 Jun 2010 12:30 Prispevkov: 148 Aktiv.: 0.81 Kraj: Cerknica
|
Objavljeno: Tor Okt 18, 2011 2:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ali je možno z flovcode sprogramirati soft touch?
Včeraj [slovenščina je zame španska vas] si inštaliral flowcode4 vendar te funkcije nisem opazil....
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mkosmac Član

Pridružen-a: Čet 26 Mar 2009 22:18 Prispevkov: 301 Aktiv.: 1.52 Kraj: Limbarska Gora
|
Objavljeno: Sob Mar 24, 2012 3:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljeni!
V Flowcodu sem spisal program, ki prebere string prejet na RS232. Program preveri, kaj od treh možnosti (gor,dol,rez) je bilo sprejeto. Glede na to postavi eden od treh pinov(RB4 ali RB5 ali RB6) na log 1.
Problem je v tem, da mi v simulatorju zadeva deluje, praktično pa ne. Ob priklopu (PIC16F628A) so vsi trije pini postavljeni na 1. Prilagam program.
Zraven sem naredil tudi oddajnik, ki te tri kode pošilja in dobro deluje (znake sem ujel na osciloskop)
Kakšna ideja?
Opis: |
Program za sprejemnik v Flowcode |
|
 Download |
Ime datoteke: |
program za sprejemnik.rar |
Velikost datoteke: |
2.35 KB |
Downloadano: |
12 krat |
_________________ LP Matej
if(?) ask_google(); |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni