|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Robbby Član

Pridružen-a: Sre 19 Nov 2003 14:01 Prispevkov: 105 Aktiv.: 0.44 Kraj: okolica Dravograda
|
Objavljeno: Ned Feb 12, 2006 7:21 pm Naslov sporočila: RS |
|
|
Pozdravljen,
si pogledall na RS komponente??? Tam navadno dobiš, ko drugod nimajo, sam je kar drago.
Lp Robbby
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.50
|
Objavljeno: Ned Feb 12, 2006 7:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hm, tale je od Maxima, pa naslov tudi zgleda nekoliko drugacen, gre pa za podobno zadevo. Tudi na linnku, ki sem ga prilepil zgoraj, so pdoane iste informacije, tako da ocitno ni tukaj kaj novega za izumiti in vsi avtorji pridejo do podobnih trditev in sklepov.
Robbby: nisem - kaj pa je to RS komponente ? Najdi.si izpljune cel kup irelevantnih strani. Cenovni aspekt smo ze predebatirali - ce placam 5x vec, dobim oscilator in nimam nobenih problemov. Prostorsko je oscilator tudi priblizno tako velik kot kvarc + kondenzatorja.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6738 Aktiv.: 28.36 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
slawc Član

Pridružen-a: Ned 07 Mar 2004 11:43 Prispevkov: 210 Aktiv.: 0.88
|
Objavljeno: Pon Feb 13, 2006 8:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ali si videl kaj moja ocala? Brez njih vidim vse megleno.
Brez zamere, moral sem malce pokomentirat.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6738 Aktiv.: 28.36 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Pon Feb 13, 2006 9:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
slawc je napisal/a: |
Ali si videl kaj moja ocala? Brez njih vidim vse megleno.
Brez zamere, moral sem malce pokomentirat. |
Hja telefon in tresoče roke brez naslona - rezultat je pa tole. Se bom drugič bolj potrudil .
Lp, Frenki
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni