|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
pajky Neznanec

Pridružen-a: Pon 21 Mar 2011 19:10 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.02 Kraj: SI
|
Objavljeno: Tor Mar 22, 2011 6:48 pm Naslov sporočila: Digitalna tehnika=> KRMILNIKI(PLC,Kontaktni),mikroproces |
|
|
Jou folk mene pa zanima če ma mogoče kdo kake zapiske o kontaktnih krmiljih PLC krmilnikih(program) pa o mikroprocesorju...rabim za izpit da dokončam to sredno šolo...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4769 Aktiv.: 20.13 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Tor Mar 22, 2011 6:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jou tudi tebi.
Ajde razloži mi, zakaj sploh delaš to šolo, če te nič ne zanima? _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pajky Neznanec

|
Objavljeno: Tor Mar 22, 2011 6:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sej me zanima sam kje je zej to fora če me zanima al pa ne...če jas rabim zapiske ko jih nimam...:S |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.06 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Tor Mar 22, 2011 7:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jou, sinko!
Zakaj pa jih nimaš? _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pajky Neznanec

|
Objavljeno: Tor Mar 22, 2011 7:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
hmm tu se jas že zle 2 dni sprašujem ko wem da bi mogu met :S:S:S zato pa sem se na ta forum obrno če bi mi mogoče kdo pomagal... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4769 Aktiv.: 20.13 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Tor Mar 22, 2011 7:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Močno dvomim, da se te bo kdo usmilil...
Tako za začetek si vzemi 5.minut in si preberi pravila. Če jih boš upošteval, se te bo mogoče celo kdo usmilil (jaz osebno zagotovo ne. Poleg tega, da ne podpiram lenobe je to je znanje, ki ga boš v svoji službi rabil) _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.76 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Tor Mar 22, 2011 8:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
pajky je napisal/a: |
hmm tu se jas že zle 2 dni sprašujem ko wem da bi mogu met :S:S:S zato pa sem se na ta forum obrno če bi mi mogoče kdo pomagal... |
Ponavadi pravijo da je najboljša dokumentacija podatkovni list(datasheet), tako da začni iskati tam za tvoj najljubši procesor, potem ko se boš lotil naloge pa vprašaj, če kaj neboš razumel. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni