|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
walker Član

Pridružen-a: Pet 19 Feb 2010 19:39 Prispevkov: 11 Aktiv.: 0.06 Kraj: Butale v LJ
|
Objavljeno: Sob Mar 26, 2011 7:40 pm Naslov sporočila: iGO navigacija |
|
|
Dobil sem navigacijo znamke iGO. Gor je še naložen program iz leta 2006 (iGO My way). Poizkusil sem naložiti na SD iGO8 in spremenil sem ime mape na navngo.exe, kot je v originalu. Pa ne deluje. Nisem pa inštaliral programa.
Poizkusil sem tudi originalno SD kartico samo nadgraditi z novimi mapami, pa mi nobene vrste mape .fbl ne sprejme. Originalna mapa je imenovana: Slovenia.fbl (iz leta 2007/07). Ta naprava še ne podpira Active sync. Priklopiš preko USB in lahko gledaš samo vsebino SD kartice, dostopa v PDA ni.
Mi lahko kdo svetuje, kako naj se lotim nadgradnje na iGO8 ali pa kje naj dobim vsaj mape za originalni program. Vse mape, katere sem na Googlu našel, mi navigacija javi, da so mape stare (čeprav niso) in jih noče prikazati. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
folc Član

Pridružen-a: Pon 16 Nov 2009 21:25 Prispevkov: 678 Aktiv.: 3.57 Kraj: Nekje med NG in Tolminom
|
Objavljeno: Sob Mar 26, 2011 8:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
znamke iG0?
misli da je navgacijski sistem iGO naprava pa katera? navon? nokia? .. _________________ elektrika je edina baba, k se ne pusti šlatat
Folc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
walker Član

Pridružen-a: Pet 19 Feb 2010 19:39 Prispevkov: 11 Aktiv.: 0.06 Kraj: Butale v LJ
|
Objavljeno: Ned Mar 27, 2011 4:53 pm Naslov sporočila: iGO znamka |
|
|
Ja iGO je nalepka na navigaciji, modela pa ne vem. Verjetno si je iGO izposodil napravo od nekega proizvajalca, meni neznanega.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Waldo Član

Pridružen-a: Pet 02 Nov 2007 10:50 Prispevkov: 316 Aktiv.: 1.47 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Ned Mar 27, 2011 9:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Že dolgo se nisem ukvarjal s tem, tako da konkretnih podatkov nimam. Za začetek pazi, katero verzijo IGO nalagaš. Obstajata namreč dve verziji:
- za dlančnike (PocketPC oz Win Mobile)
- za PNA (personal navigator, WIN CE)
Preprostejši programi lahko delujejo tudi navskriž, navigacije pa ponavadi ne. Pri PNAjih zna biti problem tudi verzija WinCE.
Morda najdeš kaj uporabnega na forumu GPS Passion |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni