www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

iGO navigacija

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Navigacija in sledenje
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
walker
Član
Član

Pridružen-a: Pet 19 Feb 2010 19:39
Aktiv.: 0.06
Kraj: Butale v LJ

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 26, 2011 7:40 pm    Naslov sporočila:  iGO navigacija Odgovori s citatom

Dobil sem navigacijo znamke iGO. Gor je še naložen program iz leta 2006 (iGO My way). Poizkusil sem naložiti na SD iGO8 in spremenil sem ime mape na navngo.exe, kot je v originalu. Pa ne deluje. Nisem pa inštaliral programa.
Poizkusil sem tudi originalno SD kartico samo nadgraditi z novimi mapami, pa mi nobene vrste mape .fbl ne sprejme. Originalna mapa je imenovana: Slovenia.fbl (iz leta 2007/07). Ta naprava še ne podpira Active sync. Priklopiš preko USB in lahko gledaš samo vsebino SD kartice, dostopa v PDA ni.

Mi lahko kdo svetuje, kako naj se lotim nadgradnje na iGO8 ali pa kje naj dobim vsaj mape za originalni program. Vse mape, katere sem na Googlu našel, mi navigacija javi, da so mape stare (čeprav niso) in jih noče prikazati.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
folc
Član
Član

Pridružen-a: Pon 16 Nov 2009 21:25
Aktiv.: 3.57
Kraj: Nekje med NG in Tolminom

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 26, 2011 8:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

znamke iG0?
misli da je navgacijski sistem iGO naprava pa katera? navon? nokia? ..

Folc
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
walker
Član
Član

Pridružen-a: Pet 19 Feb 2010 19:39
Aktiv.: 0.06
Kraj: Butale v LJ

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 27, 2011 4:53 pm    Naslov sporočila:  iGO znamka Odgovori s citatom

Ja iGO je nalepka na navigaciji, modela pa ne vem. Verjetno si je iGO izposodil napravo od nekega proizvajalca, meni neznanega.
Lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Waldo
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Nov 2007 10:50
Aktiv.: 1.47
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 27, 2011 9:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Že dolgo se nisem ukvarjal s tem, tako da konkretnih podatkov nimam. Za začetek pazi, katero verzijo IGO nalagaš. Obstajata namreč dve verziji:
- za dlančnike (PocketPC oz Win Mobile)
- za PNA (personal navigator, WIN CE)
Preprostejši programi lahko delujejo tudi navskriž, navigacije pa ponavadi ne. Pri PNAjih zna biti problem tudi verzija WinCE.

Morda najdeš kaj uporabnega na forumu GPS Passion
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Navigacija in sledenje Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 494 dni