|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Pete Neznanec

Pridružen-a: Pet 22 Apr 2011 21:55 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Pet Apr 22, 2011 10:04 pm Naslov sporočila: Clio - Zaklepanje,luč, avtoradio |
|
|
Pozdravljeni,
V renault clio 1.2 letnik 96 sem nameščal nov avtoradio, med nameščanjem sta se mi staknili 2 žici, ob tem je nehala delovati luč ki se prižge ob odprtih vratih, kasneje sem opazil da ne deluje tudi centralno/daljinsko zaklepanje in pa avtoradio.
Preveril sem varovalke pod armaturo pri sovozniku in so ok, vsaj kar sem jih menjaval sodeč po tem kar je zraven narisano(avtoradio in luč). Se da še kaj storiti/preveriti? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
airwolf Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17 Prispevkov: 2219 Aktiv.: 10.68 Kraj: Polhov Gradec
|
Objavljeno: Pet Apr 22, 2011 10:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ali si žici povezal nazaj? Če ju nisi je to vzrok nedelovanja. Če si ju povezal nazaj pa preveri, če si ju povezal prav.
Za vsak slučaj preglej še varovalko ki je na zadnji strani avtoradia. _________________ LP Gašper |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Pete Neznanec

Pridružen-a: Pet 22 Apr 2011 21:55 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Pet Apr 22, 2011 10:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Da, žice so pravilno povezane, varovalko pa bom preveril jutri.
Bolj kot za radio me skrbi da ni česa "skurilo", ker je nehalo delovati zaklepanje in pa luči... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni