www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Senzor za vlago
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Naloge, izpiti, seminarske
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Swaggeru
Član
Član

Pridružen-a: Pet 28 Jan 2011 12:55
Aktiv.: 0.23
Kraj: Slovenija

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 26, 2011 1:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

lp!
senzor sem naročil na hte in moram reči da je zelo drag če pogledamo njegovo velikost.
sedaj bi prosil če kdo ve kako naj ga sedaj priključim in zacinim, ker se resno ne znajdem.
hvala.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
MadMax
Član
Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16
Aktiv.: 20.02

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 26, 2011 2:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
zelo drag če pogledamo njegovo velikost

Kak lepo brušen diamant zna biti še dražji glede na velikost...
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
6dan8
Član
Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2011 10:53
Aktiv.: 6.00
Kraj: Goriška

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 26, 2011 2:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
...kako naj ga sedaj priključim in zacinim...
Je problem razpored priključkov? Si poskusil poguglati za SHT11 ? Če je to element za površinsko montažo (SMD), moraš imeti ustrezno narejeno tiskano vezje (razen če nisi mislil na priključke žic spajkati). Poglej tukaj manjšo slikico.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Swaggeru
Član
Član

Pridružen-a: Pet 28 Jan 2011 12:55
Aktiv.: 0.23
Kraj: Slovenija

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 26, 2011 3:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

sem poguglav in sem našel sliko :http://www.mcselec.com/images/stories/mcse/an_1162.png
sedaj me zanima če je vredu da takole zaspajkam kot kaže na sliki ali je treba še kaj dodati.

Uporabil ga bom v terariju, kjer mi bo meril temperaturo in vlago. moral bi narediti naslednje: ko bo prehladno v terariju se vključi grelec, če bo prevroče se vključi ventilator. za vlago če jo bo premalo pa se vključi črpalka.
Lp!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
RGorazd
Član
Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57
Aktiv.: 7.24
Kraj: Ig

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 26, 2011 7:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

SHT11 se da prav lepo naspajkati na flat kabel (4žile). Vse ostalo narediš na vezju (rabiš samo 10k pull up na DATA liniji).

LP G

._|
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Naloge, izpiti, seminarske Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 493 dni