|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
start Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59 Prispevkov: 2392 Aktiv.: 11.68 Kraj: Eindhoven, Nizozemska
|
Objavljeno: Sre Maj 18, 2011 8:16 pm Naslov sporočila: I, K: Modelarski servo motor |
|
|
Pozdravljeni!
Sosolcu so se brez znanega razloga unicili 3 modelarski servo motorji "modelcraft rs 2".
Do pred nekaj ur je zadeva delovala (robotska roka) sedaj pa je mrtva, v sredo mora biti zadeva dokoncana.
Ce ima kdo take servo motorje "modelcraft rs 2" ali pa podobne, dimenzije morajo biti enake, cenovno pa ne kaj prevec drazji od modelcraft rs 2.
Naj mi sporoci, lahko so novi ali rabljeni, samo da zadeva lahko dobi spet delovno stanje...
Ce je kaksna dobra dusa, naj me kontaktira na ZS, mail ali mobi.
Mail: alyo.tito@hotmail.com
Mobi: 040 567 977
Hvala! _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dingo Član

Pridružen-a: Sob 03 Dec 2005 21:52 Prispevkov: 274 Aktiv.: 1.15 Kraj: Velenje
|
Objavljeno: Sre Maj 18, 2011 8:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Dimenzije so kot standarni servo, poglej malo po modelarskih trgovinah , če ti kateri ustreza po dimenzijah in razmakih lukenj.So pa poceni , par eurov kos. _________________ Vedno me kaj zanima.... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 4 dni