|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
fluffy111 Član

Pridružen-a: Sob 13 Dec 2008 21:44 Prispevkov: 351 Aktiv.: 1.75 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Pon Jun 06, 2011 11:45 am Naslov sporočila: Piratstvo bo kazensko preganjano! |
|
|
Piratstvo!
... Sicer pa na koncu lepo piše, da pravosodje nima kapacitet za pregon+organi pregona so neuspešni pri odkrivanju.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Pyr0Beast Član

Pridružen-a: Pon 16 Jun 2008 14:11 Prispevkov: 4969 Aktiv.: 24.00
|
Objavljeno: Pon Jun 06, 2011 8:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Me ne gane. Že plačujemo prispevek na medije. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.36 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Pon Jun 06, 2011 9:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lahko 3/4 državljanov zaprejo, skupaj s sodniki. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dingo Član

Pridružen-a: Sob 03 Dec 2005 21:52 Prispevkov: 274 Aktiv.: 1.16 Kraj: Velenje
|
Objavljeno: Pon Jun 06, 2011 11:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
MarkoM je napisal/a: |
Lahko 3/4 državljanov zaprejo, skupaj s sodniki. |
Podpis pod to!
Vse objekte bi lahko spremenili v jetnišnice....Osebno ne poznam človeka , ki nebi imel na računalniku vsaj ene piratske datoteke. Pa naj bo to program , film ,muzika... _________________ Vedno me kaj zanima.... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70801.67
|
Objavljeno: Pon Jun 06, 2011 11:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.76 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Pon Jun 06, 2011 11:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Dve stvari. Kako me bodo oni izvohali in če me kako se jaz lahko ubranim pred tem?
Ko bo neto plača nad 1000 € potlej lahko pričakujejo, da bo vse tipitopi. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4223 Aktiv.: 17.82 Kraj: KOČEVJE
|
Objavljeno: Tor Jun 07, 2011 7:40 am Naslov sporočila: |
|
|
Lahko pričnejo pri SAZAS-u so potrjeno največji pirati v Sloveniji _________________ Moments before detonation ,....... TT |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.78 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Tor Jun 07, 2011 8:14 am Naslov sporočila: |
|
|
Itak...pa ja ne bodo sami sebe preganjali...vrana vrani ne izkljuje oči... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
karkoli Član

Pridružen-a: Sre 08 Sep 2010 20:53 Prispevkov: 94 Aktiv.: 0.52 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Tor Jun 07, 2011 10:50 am Naslov sporočila: |
|
|
Ne dolgo nazaj sem imel neka predavanja izven svojega kraja. Predavanja in debata potem se je zavlekla in vračal sem se po dvanajsti. Jasno s seboj sem imel računalnik. Časi ročnih zapiskov so že nekaj časa nazaj minili.
Nazaj grede sem sredi noči naletel med lj in mb na popolno zaporo ceste z okrog petimi policijskimi vozili. Vsakega so pregledali in komaj sem rešil svoj kompjuter, da mi ga niso zaplenili, ker so sumili, da je ukraden. Ker sem imel še nekaj stvari od prej v avtu sem imel hude težave vse razložiti.
Sem mislil, mogoče koga ali kaj iščejo in sem si oddahnil, da je bila stvar končana.
Ker so predavanja bila še večkrat sem na isto situacijo naletel še trikrat.
Toliko o tem , da ne morejo nič najti.
Pri nas je policiji že vse dovoljeno. Menda imamo tako vsi kartoteke in z nami se grdo ravna.
Sem malo starejši in moram reči, da se v gnili jugoslaviji to ni dogajalo. Nekoč še v yu sem imel okvaro na avtu in mi je delovala samo tretja prestava in tudi sklopka je bila neuporabna in s takim avtom sem se peljal čez tričetrt slovenije, ne da bi me kdorkoli ustavil sredi noči in tudi videl nisem nobene policijske kontrole . Tudi semaforji so bili sredi noči isklopljeni. Zdaj moram sredi noči čakat pred semaforji, da grejo duhovi čez cesto. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.76 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Tor Jun 07, 2011 12:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
@karkoli, žal ni več teh časov
lucca brassi je napisal/a: |
Lahko pričnejo pri SAZAS-u so potrjeno največji pirati v Sloveniji |
Ja to vem da smrdijo na veliko samo ali lahko malo objasneš kako lahko taka organizacija tako smrdi. Zase samo vem grobo povedano, da krade revežem in dajejo bogatašem. Zdaleč ne drži, kot se oglašujejo na njihovi strani, da podpirajo bende/glasbene skupine pri napredku, ampak zgolj tise, ki so priznani in že imajo zadosti dobre finance za samostojno pot. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dyfan Član

Pridružen-a: Sob 05 Maj 2007 9:54 Prispevkov: 652 Aktiv.: 2.95
|
Objavljeno: Tor Jun 07, 2011 12:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Noben zakon, vključno s tem, ni problem, če velja za vse.
Problem je v tem, da zakoni ne veljajo za vse - sproti se določi, za koga določen zakon velja in za koga ne.
Zaradi tega smo navadni smrtniki z vsakim novim zakonom v večjem d****.
Pri tem nam nič ne pomaga, če večina zakone krši - vsak navadni državljan je potencialna tarča. In več kot je takih zakonov, večja je potencialna nevarnost za nas. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

|
Objavljeno: Tor Jun 07, 2011 1:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
karkoli--> v stari jugi se to ni dogajalo iz drugačnih razlogov - takrat noben niti pomislil ni da bi npr. kradel, ker je šel po najkrajši poti na goli otok. Zato tudi potrebe po takih racijah ni bilo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
audiox Član

Pridružen-a: Sob 19 Dec 2009 19:13 Prispevkov: 906 Aktiv.: 4.80 Kraj: Metlika
|
Objavljeno: Tor Jun 07, 2011 3:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
kako ne... igre za C64 sem naročal preko oglasov, piratske seveda. štandi v centru ljubljane s piratskimi kasetami. Ravno tako se je kradlo. _________________ http://mcmetlika.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

|
Objavljeno: Tor Jun 07, 2011 5:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Itak...pri meni enako, samo za spectrum...mislil sem bolj na krajo a-la sct, vegrad itd... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.92 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Tor Jun 07, 2011 6:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Spisek zastonj programske opreme je kar zajeten. Če pogledam na svoja dva stacionarca skoraj da ne najdem kaj nelegalnega. Ok eno licenco OS imam na obeh. Prav tako imam na prenosniku vse legalne programe. OS ter pisarniški paket je bil v sklopu, ko sem računalnik kupil. Dodan še Avr studio, MPLAB pa še par free programov. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni