|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mkosmac Član

Pridružen-a: Čet 26 Mar 2009 22:18 Prispevkov: 301 Aktiv.: 1.52 Kraj: Limbarska Gora
|
Objavljeno: Ned Jun 26, 2011 8:37 pm Naslov sporočila: SMD led za modele |
|
|
Pozdravljeni!
V modele lokomotiv imam namen vgraditi osvetlitev. Sedaj je na sredini majhna žarnica, med L in D lučjo pa plastika, da se prenese svetloba. Ker bom prešel na digitalni sistem vodenja, bi rad izboljšal osvetlitev.
Iščem SMD led diode ( bele in rdeče), z max dimenzijami 1,5mm×1,5 mm oziroma okrogle z okoli 1 mm premera.
Vsaj približno, bi mi ustrezale te.
Zaželen je tudi majhen kot, ker sta rdeča in bela luč na oddaljenosti 2mm.
Zanima me tudi kakšno vrednost svetilnosti na vzamem?
Bi dal kako svojo sliko za lažjo predstavo, pa sem posodil fotoaparat.
Upam da se na tej sliki vidi postavitev luči
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
29.77 KB |
Pogledana: |
15 krat |

|
_________________ LP Matej
if(?) ask_google(); |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
xsyt Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 22:19 Prispevkov: 1346 Aktiv.: 6.48 Kraj: Slov.Bistrica
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mkosmac Član

Pridružen-a: Čet 26 Mar 2009 22:18 Prispevkov: 301 Aktiv.: 1.52 Kraj: Limbarska Gora
|
Objavljeno: Pet Jul 01, 2011 2:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Xsyt hvala za tale link. Mislil sem jih naročiti danes pri Farnellu (v manjši količini) a sem pozneje ugotovil da bodo te z ebay-a boljše (kakšna se tudi uniči pri spajkanju itd.)
Zanima me, kdo bi lahko to zame naročil.Ali 19,90 USD in free shipping pomeni da jaz nimam drugih stroškov kot 19,90 USD. Sam namreč nimam ebay računa.
_________________ LP Matej
if(?) ask_google(); |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mirkatmir Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 9:14 Prispevkov: 1876 Aktiv.: 7.92 Kraj: Ribnica (JN75IR)
|
Objavljeno: Pet Jul 01, 2011 3:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
mkosmac je napisal/a: |
...Ali 19,90 USD in free shipping pomeni da jaz nimam drugih stroškov kot 19,90 USD. |
točno tako. Le čakalni čas je veliko daljši kot doma . Za naročilo kontakt na ZS.
_________________ lp, Miran (Miro - S51SK) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni