www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

WIN XP težava

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
satelitko
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27
Aktiv.: 7.48
Kraj: Radovljica

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 27, 2011 3:17 pm    Naslov sporočila:  WIN XP težava Odgovori s citatom

Včeraj se je nenadoma pojavilo samodejno zaklepanje namizja (po par minutah neaktivnosti). Ko sem se tako logiral, mislim da tretjič, se je odprlo DOS okno, izvedla se je neka skripta (zelo na hitro, da sploh nisem dojel, kaj se dogaja) in PC se je restartal. Potem pa šok, kajti poleg prejšnjih dveh, se je pojavilo prijavno okno še za uporabnika "siweb$". V glavi so se mi prižgale rdeče lučke, zato sem iztaknil mrežo in se prijavil pod administratorja, kot običajno. PC se zažene, ko se prikaže namizje, se po par sekundah sesuje, pokaže BSOD, nato se stvar spet restarta.

Nimam pojma, kakšnih picajzlov sem se nalezel, hudirjevo vesel bi bil pa kakega učinkovitega nasveta.

LP
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.88
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 27, 2011 3:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Za začetek spremeni vsa dostopna gesla. Predvsem na e-mail, od koder se da spreminjat potem še ostala.....

Šele nato se loti mašine.
Jaz osebno bi stvar naložil ponovno. Ne zato, ker se nebi dalo rešiti ta problem, temveč zato, ker se s tem spotoma rešiš še kup ostale krame, pa še noben dvom ne ostane v glavi.

Highlag
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42
Aktiv.: 16.98
Kraj: Črnuče

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 27, 2011 6:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Torej konzolna okna včasih tudi kakšne posodobitve odprejo. Sam bi pričel z zagonom v varni način, ter pogledal zapise (log) o dogajanju in vzrokih sesipanja. (HW gonilniki)
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni