|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
RGorazd Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57 Prispevkov: 1715 Aktiv.: 7.22 Kraj: Ig
|
Objavljeno: Pon Mar 06, 2006 4:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zastoje pa so večinoma povzročali tujci z letnimi gumami ter BeEmWeji s pogonom na zadja kolesa...neverjetno
LP GOrazd _________________ .
._. _ _ ._. _.__. _|
[ (_](_)[ (_] /_(_]
._| |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.95 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Pon Mar 06, 2006 5:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
RGorazd je napisal/a: |
Zastoje pa so večinoma povzročali tujci z letnimi gumami ter BeEmWeji s pogonom na zadja kolesa...neverjetno
LP GOrazd |
Čudno ... spet ti BMWeji
Jaz sem pa ravno včeraj čakal v dolini, da so v klanec zrinili megana, stilota in laguno. Vse tri so morali obrniti (umetni zadnji pogon) in še z malo rinjenja jim je celo uspelo priti na vrh.
Sam sem med tem enega prižgal (čeprav bi jim običajno pomagal ... ) in ko so spraznili cesto sem skoraj čisto normalno in brez obračanja ali rinjenja prevozil tisti klanec.
Aja še to ... že deset let (zim) z dobrimi zimskimi gumami in stalnim zadnjim pogonom iz BeMWeja opazujem take prizore in na klancih vedno čakam FWDje - mene njim ni treba čakat ...
BTW, sposobnosti avta v snegu ne določa znamka ali način pogona. Vse je v dobrih zimskih gumah in vozniku, ki mora imeti nekaj izkušenj z vožnjo v snegu.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cici Član

Pridružen-a: Ned 14 Dec 2003 7:42 Prispevkov: 766 Aktiv.: 3.23 Kraj: Trbovlje
|
Objavljeno: Pon Mar 06, 2006 6:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Iztok je napisal/a: |
BTW, sposobnosti avta v snegu ne določa znamka ali način pogona. Vse je v dobrih zimskih gumah in vozniku, ki mora imeti nekaj izkušenj z vožnjo v snegu.  |
Če so bili tujci in BMW-ji še vedno drži to kar je Iztok napisal. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni