|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
robertos Član

Pridružen-a: Sre 11 Avg 2004 11:31 Prispevkov: 792 Aktiv.: 3.36 Kraj: Vuhred JN76OO
|
Objavljeno: Pet Mar 03, 2006 7:18 pm Naslov sporočila: Yakumo Mega-Image 34 driver |
|
|
Za zgoraj omenjeni fotoaparat iščem gonilnik, za windows ME, morda ve kdo kje? Stric ne najde nič uporabnega, na uradni strani sploh ni tega modela, med gonilniki seveda. Na driverguide ga ni, pa me zanima, če pozna kdo kakšen link, kjer bi lahko bil. Gonilnik na priloženem CD-ju, ne dela v Win ME, normalno pa delata gonilnika za win 98 in win XP.
Hvala za info!
_________________ Cheerio baj frm S58S Robert !
http://www.kapunar.eu |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fricky Član

Pridružen-a: Pon 22 Sep 2003 15:37 Prispevkov: 260 Aktiv.: 1.10 Kraj: Ribniško Pohorje
|
Objavljeno: Pet Mar 10, 2006 10:46 am Naslov sporočila: |
|
|
Pošiljam od svojega mega image 45 pa probaj. Sam sem pa imel tezave z dolocenimi USB kabli ker ga PC ni zaznal (fotoaparata)
lp
Dani
Opis: |
|
 Download |
Ime datoteke: |
1_multipart_xF8FF_2_SETUP.rar |
Velikost datoteke: |
174.38 KB |
Downloadano: |
6 krat |
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
robertos Član

Pridružen-a: Sre 11 Avg 2004 11:31 Prispevkov: 792 Aktiv.: 3.36 Kraj: Vuhred JN76OO
|
Objavljeno: Pet Mar 10, 2006 12:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala! bom poskusil popoldan. Pc prepozna fotoaparat, ker ga kot izmenljivi disk lahko uporablja, ne da pa se delat z originalno priloženim programom za zajemanje fotografij, ki pa je prej delal, dokler niso virusi itd. uničili sistema. Računalnik seveda ni moj, ker windows Me uff kje je že to....
_________________ Cheerio baj frm S58S Robert !
http://www.kapunar.eu |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 458 dni