|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.54 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Ned Jul 24, 2011 3:58 pm Naslov sporočila: Windows 7 x86 professional |
|
|
Danes sem ponovno formatiral računalnik. In ker se mi je DVD za Windows 7 z MSDNAA sfižil sem z iste strani snel Professional različico v katero je vključen servisni paket 1.
Vsa inštalacija je šla gladko tudi kodo je lepo prijelo. Potem pa so nastale težave. Internet explorer je začel kar naprej javljati Validation error message. Poleg tega delujejo pri enem odprtem IE in enem zavihku kar po trije procesi. Sem iskal na internetu a nisem našel nič oprijemljivega.
Drugi problem pa je, da kot aditional update ne morem namestiti slovenskega jezika, saj mi kaže, da posodobitve niso potrebne.
Prosim za predloge in rešitve težave. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dorijan Član

Pridružen-a: Ned 22 Jun 2008 10:48 Prispevkov: 2564 Aktiv.: 12.36 Kraj: južnoprimorska
|
Objavljeno: Ned Jul 24, 2011 4:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
poglej na MSDNAA, če se ti ni slučajno tudi koda spremenila.
in če preveriš "košarico" na MSDNAA je možno da lahko še enkrat preneseš staro verzijo.
p.s. Če se ti je spremenila jo ne pozabi shranit(še eni windowsi zastonj). Pa če imaš zunanji disk si na njem naredi mapo, vanjo prenesi sliko in še spletno stran na kateri je koda si shrani noter(Save As ne zaznamek), tako boš imel dostop do njih tudi ko končaš faks. Pa še 32bitne in 64bitne ti ločeno dojema. Tako, da lahko še na do 3 računalnike v hiši naložiš originalne _________________ Če nekaj deluje, razstavi in ugotovi zakaj. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

|
Objavljeno: Ned Jul 24, 2011 5:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Koda se ni spremenila, ker je bil danes pretočen. Smola je to, da lahko n krat snamem samo eno različico Windows 7 z izjemo 32 bitne in 64 bitne.
Sem naložil Ultimate, ker sem se potem spomnil, da menda pri pro ne moreš naložiti jezika.
Saj bo oktobra na novi MSDNAA preko FE.  _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.69 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

|
Objavljeno: Ned Jul 24, 2011 5:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Je za Visto. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.69 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Ned Jul 24, 2011 5:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Npr. Vistalizator je tako za Visto kot za sedem. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mrsmok Član

Pridružen-a: Tor 15 Sep 2009 10:50 Prispevkov: 60 Aktiv.: 0.31 Kraj: Gorenja vas
|
Objavljeno: Pon Jul 25, 2011 7:14 am Naslov sporočila: |
|
|
Tudi meni se je že zgodilo, da nisem mogel inštalirati slovenskega jezika. Težava je v tem, da windowsi niso aktivirani. Ko jih boš uspel aktivirati bodo jeziki takoj vidni. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.66 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Pon Jul 25, 2011 9:38 am Naslov sporočila: |
|
|
Ne če nimaš ultimate verzije. Uradno ne moreš namestiti slo jezika (ali kateregakoli drugega) drugam kot na verzijo Ultimate. Na vse ostale je edina opcija tisti vistalizator, ki deluje tudi na sedmici. PRO ali HOME verzija pa ali imaš ANG ali SLO, spreminjati ne gre. Uradno ne. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni